Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczatajakcholera

a moze na pryszcze YAŚMIN ????????

Polecane posty

blagam o jakies wypowiedzi mam juz dosc tych cholernych krost :(

problem w tym ze ja chodze do dermatologa :( mialam juz kupe kremow i tetracykline i co z tego i ak nie jest dobrze ah kiedys to sie skonczy :(

Gość *lilka
Hej. Może wymienimy się doświadczeniami ? Ja też to brałam i nic. Dermatolog kazał mi iść do ginekologa i wybrać jakieś pigułki anty.

Ja od 3 tygodni biore tetralysall i jest duzo lepiej! Chodz przez pierwszy tydzien było jeszcze gorzej. Lepiej zbadaj sobie hormony, albo zmien dermatologa.

Gość *lilka
Jasiek - co bierzesz zewnętrznie oprócz antybiotyków?

Gość *lilka
ja biorę "Akneroxid" czyli nadtlenek benzoilu

dermatolog jest naprawde dobry ale przeciez nie od niego wzzystko zalezy eh problem w tym ze ja coraz czesciej mysle zeby wogole zasnac i nigdy sie nie obudzic wiem ze nie mam strasznego tradziku ale ja naprawde nie wytrzymam tego dluzej masz racje w tym tygodniu pojde znow do dermatologa jesli nie da mi jakiegos nowego dobrego leku to ide zbadac hormony ale watpie zby to byla wina hormonow moj tradzik to raczej takie zaskorniki krostki grudki nie wiem co robic :(

Gość *lilka
nie masz żadnych ropnych cyst (czyk=li takich z żółtym płynem :P ) ?

nie nie mam takich z bialymi czubkami nigdy takich nie mialam

Gość *lilka
Masz zatem inna postac trądziku. Dla mnie te ropne są zmorą 😭 Zostają mi po nich głębokie blizy...

Mama, a raczej odpukac miałam, bo jest coraz lepiej :) Zewnetrznie mam Metronidazol i Acnemycin i jakis tonik robiny w aptece.

Gość *lilka
Jasiek - masz zatem ropne, ale masz też krosty i zaskórniki ?

Gość ja natomiast
mialam problemy z cera, ale na szczescie juz sa za mna. Kiedys mialam glownie problemy na plecach- nie bylo mowy, zeby zalozyc jakaklowiek bluzke odslaniajaca plecy, na basenie tez sie wstydzilam. Na twarzy mialam rowniez ciagle krosty, ale juz to jest za mna. Na moje problemy podzialala Diana 35. Wiem, ze rozne sa na jej temat opinie, ale ja bylam zachwycona. Skora zrobila mi sie wspaniala, plecy pokazuje, i wogole bardzo dobrze sie po niej czulam. Teraz zarzywam Yasmine (ale to juz antykonceptycznie) i zobacze jak to dalej bedzie, ale moja pani ginekolog powiedziala mi, ze Yasmine nie dziala tak ja Diana, ale efekty i tak powinny pozostac.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a kiedy robi sie badania hormonalne- w którym dniu cyklu?

Gość ile kosztuje
Yasmin i czy ma dużą dawkę hormonów. Odpowiedzcie prosze.

heh widze ze juz stronka poszla w obieg:) no i dobrze:) yasmin wg mnie ma duza dawke hormonów!3,0 drospirenon i 0,03 etynyloestradiol

Gość tiss
ja biorę Yasmin i szczeże powiedziawszy cera wygląda fatalnie:( pełno zakórników na brodzie i policzkach, a o ropnych nie wspomne.

na cere rewelacyjnie robi diane i jeanine, ale szczerze mówiąc to komus takiemu jak ja nie trudno pomóc, bo moim jedynym problemem była tłusta cera - mimo to moge powiedzieć, że zauważyłam wyraźną poprawę. Niestety jeanine na tej stronce, do której link jest podany wyżej, też oberwała, a diane dla mnie była super, ale wiem ze innym moze szkodzic. Poza tym nie mozna jej brac wiecznie, a efekt znika po miesiącu :-(

przeczytalam wypowiedzi na tym forum i stwoeirdzm ze to moglby byc lek dla mnie jesli nie zabije tradziku to niech zabija mnie innego wyjscia nie widze:(

pryszczatajakcholera ---> problem w tym, ze yasmin nie leczy trądziku. Ma na to za mało hormonów. Spróbuj diane - mi pomogło, może Tobie też. Ginekolodzy chętnie ją przepisują, a nie u wszystkich wywołuje negatywne skutki. Dla mnie była świetna. Powodzenia i nie przejmuj się :-)

diane nie wezme napewnoe jesli juz to jeanine - bo nie slyszalam zeby po niej tradzik wracal natomiast po diane wraca wielu osobom :( juz nie wiem co robic chce mi sie plakac co chwila widze jakas nowa krostke i chce umrzec :( moze jutro pojde do dermatologa zobaczymy co mi powie mam dosc takiego zycia :( eh co ja gadam ja nie mam zycia cale dnie siedze w domu i chowam twarz :( ile to jeszcze potrwa wytrzymalabym wszysko jesli ktos dalby mi pewnosc ze jak pojde na studia to bede wygladala normalnie modle sie aby to mi sie udalo mam wiec caly rok na leczenie ale jaka mam pewnoesc ze to cos da ??? moze lepiej od razu ze soba skonczyc niech nikt mnie nie pociesza :(

Gość lilka21
Ja od 3m-cy nie stosuję Diane35 i nie zauważyłam nawrotu trądziku:) Brałam Diane35 tylko przez 3 miesiące ponieważ słyszałam, że im dłużej się ją stosuję tym jest większe prawdopodobieństwo nawrotu:)