Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidkaaaa

ciaza i tabletki anty

Polecane posty

Gość lidkaaaa

mam pewien problem i nie wiem co o tym myslec... po przerwie 3 miesiecznej znowu zaczelam brac tabletki. teraz juz jestem w trakcie drugiego opakowania... te poltora miesiaca temu jak zaczelam je brac moje krwawienie bylo wyjatkowo obwite ale trwalo jeden dzien tylko ( z regoly mam 5-6 dniowe). odkod je przyjmuje mam strasznie wrazliwe piersi, i co mnie niepokoi bole podbrzusza( momentami sa nie do zniesienia) czesciej niz wczesniej boli mnie glowa, w trakcie przerwy 7dniowej mialam lekkie 2 dniowe plamienie. przed wzieciem 1 tabl po przerwie mialam stosunek w trakcie dni plodnych.. wczoraj kupilam dwa testy jeden zrobilam wyszedl negatywnie. mozliwe ze sa to objawy tzw tabletkowe? nigdy nie mialam takich dolegliwosci a bralam tabl 2 lata.. jestem za granica i poki co nie mam mozliwosci isc do lekarzaczy tabl mogly zaklocic wynik testu? nie wykluczam mozliwosci ciazy ale to by byl juz drugi mies.. nie wiem co robic..

Gość zastanawiające.... ale czy moz
też jestem ciekawa.... bo ja tez biore anty REULARNIE i sie boje.... ale ja to penwie panikuje...