menelaos69 1 Napisano piątek o 17:13 spadam zostaniesz sama A MOZE TO MOJ CHORY SEN ? A MOZE SMIEEEEEERCC??? A MOZE NIE MA MNIEEEEE?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:13 ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:16 a w mojej duszy spokuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:18 SEEEEN, SMIEEEEERC, A MOZE NIE MA MNIEEEEEE ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano piątek o 17:21 Dzisiaj zdaje sie w Gdańsku panowie występują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano piątek o 17:21 Byłam w Łodzi na comie najlepszy koncert na jakim byłam a mam ich trochę na liczniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:28 6 minut temu, draże korsarze napisał: Dzisiaj zdaje sie w Gdańsku panowie występują JEDZIEMY ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano piątek o 17:28 Przed chwilą, menelaos69 napisał: JEDZIEMY ? Ja owszem ale nie z tobą poza tym koncert sie już zaczal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:29 Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ja owszem ale nie z tobą poza tym koncert sie już zaczal czemu nie ze mna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:30 8 minut temu, draże korsarze napisał: Byłam w Łodzi na comie najlepszy koncert na jakim byłam a mam ich trochę na liczniku. ja bym chcial pojechac kiedys na brutal assault w czechach w zamku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:32 polski zespol nagranie perkusisty mgly darkside, z tego koncertu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:33 pojedziesz ze mn a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:44 16 minut temu, draże korsarze napisał: Ja owszem ale nie z tobą poza tym koncert sie już zaczal pojedziesz ze mna na butal assault w przyszlym roku? sisters of mercy graja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano piątek o 17:45 Przed chwilą, menelaos69 napisał: pojedziesz ze mna na butal assault w przyszlym roku? sisters of mercy graja Ja ciężkiej muzy generalnie nie słucham coma to wyjątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:45 5-8 sierpnia 2026 https://brutalassault.cz/en Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:46 przypakuje do tego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 17:49 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Ja ciężkiej muzy generalnie nie słucham coma to wyjątek a co lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 18:07 22 minuty temu, draże korsarze napisał: Ja ciężkiej muzy generalnie nie słucham coma to wyjątek a co lubisz? to pojdziemy na moj koncert a pozniej na to co ty luisz deal ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 18:10 ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 18:26 40 minut temu, draże korsarze napisał: Ja ciężkiej muzy generalnie nie słucham coma to wyjątek Krejzi co z moja propozycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 18:27 zaraz bedzie wojna i moge nie wrocic, albo wroce z niedzialajaca kuska, wtedy bedzie juz za pozno i bede czul do cb zal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelaos69 1 Napisano piątek o 18:32 dreams dont come true , as if gods were bored with peace in out hearts Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach