Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm....

facet niższy od dziewczyny... co o tym myślicie??

Polecane posty

Gość hmmm....

witam.tak jak napisałam w temacie mam faceta jest starszy odemnie ale jest niższy i troche głupio sie z tym czuje.Oczywiscie ze napewno nierozstałabym sie z nim nigdy z tego powodu.Chodzi mi o to jak ludzie to odbierają.Czekam na odpowiedzi.

Gość maer
to zależy ile niższy .Dla mnie kobieta wyższ o połowe głowy to nie wielki problem .Ale o głowe to już dosc znaczny nie wiem co by było gdyby dziewczyna była wyraznie wyzsza

Gość maer
to zależy ile niższy .Dla mnie kobieta wyższa o połowe głowy to nie wielki problem .Ale o głowe to już dosc znaczny nie wiem co by było gdyby dziewczyna była wyraznie wyzsza

Gość ja mam podobnie
moj facet jest nizszy ode mnie o pare centymetrow!! na 1 rzut oka tego nie widac ale niestety buty na obcasie odpadaja :( a szkoda bo ja tak lubie szpilki :(

Gość hmmm....
no własnie mój jest [tak mi sie przynajmniej wydaje] ze o polowe głowy... ale jak idziemy po miescie to wydaje mi sie ze wszyscy tak zwracaja na to uwage... =/

Gość to wina psychiki
musisz cwiczyc joge wypróznic swoj mozg z natretnych mysli

jeżeli Ty masz 180, a on 175 to nie jest źle :) gorzej jak Ty masz 160, a on 155 :D

Gość cwiczcie ludzie
by przeczyscic mozg z natręctw

Gość kto wam zrobił pranie
mózgu

Gość hmmm....
ja mam 170 a on... on jakies 163... chyba... =/ Agami Wiem że liczy sie miłość... i to jest dla mnie najwazniejsze... chciałam tylko wiedziec jak to widzą ludzie i czy to tak bardzo razi...

ale niestety prawda jest taka, że jak chłopak jest o wiele cm niższy od dziewczyny to pod ich adresem kierowane sa różne chamskie docinki... :O Myślę też, że oboje partnerów czuje się bardziej komfortowo gdy to mężczyzna jest wyższy :) Ale nie zaprzeczam, że niektórzy mogą się czuć dobrze gdy jest na odwrót :D

Gość hmmm....
odświeżam

Gość gold-misteria
nie wiem uwazam ze to bez znaczenia wazne zeby sie dobrze czuc i przyzwyczaic sie do spjrzen ludzi, nie odbierac tego jak cos starsznego.ja mam znajomego mojego wzrostu moze ciu nizszy ale lubie stac obok niego w szpsilkach a poza tym to moja niespelniona milosc:) NIGDY MINIE PRZESZKADZALO

Gość makiii
troche chujowsko to wygląda :(

Gość osoba fajna
a co powiecie o tym że chłopak jest niższy o 13 cm?

Gość ja ja ja
moj jest wyzszy ale tylko z 9cm... # takie sa stereotypy ze facet ma byc wyzszy...