Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezapominaja_20

sex to nie wsztstko najwazniejsze jest uczucie

Polecane posty

zgadzam sie - jesli nie ma uczucia to i sex bedzie do chrzanu - chyba lepiej byc z kims kogo sie kocha, niz obudzic sie rano nie wiedzac jak laska ma na imie, prawda? pozdro

Gość Szczęscie to kochać
Cieszę się że ktoś założył taki temacik Sam czekam na Miłość...a uważam że seks jest jedynie "dodatkiem do kapelusza" Najważniejsze to Kochać i być Kochanym. Wszystko przemija, Miłość zostanie...Pozdrawiam. Kacper

Gość tez juz dzis pisalem
w takim klimacie na jakims topiku. ale jakos zniknal szybko :)

masz swietą rację :) sex to tylko piekny dodatek do uczucia.. ale co powiesz na to ze ktoś uprawia sex bez miłosci z osobą która go/ją kocha.. po czym zakochuje sie w dotej pory obiekcie sexualnym ?

Gość mozetakamozenie
czekam na jedno i drugie:) już pól roku:(

Dziecko , zobaczymy ile zostanie z tej Twojej miłości jak urodzisz dwoje dzieci, nie będziesz miała pracy a Twój mąż przyniesie ci 1200 pln wypłaty i po 5 latach małżeństwa będzie wolał spędzać wieczory z kolegami przy kieliszku niż w domu. Odechce ci się żyć o sexie i \"miłości\" nie wspominając :) Bu hahahhahahahhahahhahahahahhahahahhahahahhahahby hahahabu hahahhabu hahahbuhahahahbuhahahabuhahahabuhahahahbuhahaha

Gość gold-misteria
to sprobuj byc z kim bez seksu

do gold-misteria Obecnie jestem z kims bez sexu, bo ta osoboa wyjechałą, ale moja inicjacja seksualna była w wieku 20 i tak długo jak na dzisiejsze czasy:)

witam moja inicjacja nastapila gdy mialam 18 lat 8 miesiecy i 25 dni :) wtedy wydawalo mi sie ze to bylo pozno ale teraz z perspektywy czasu bardzo sie z tego ciesze , gdyz zrobilam to z osoba, z ktora jestem do tej pory (juz prawie 4 lata) i dziekuje Bogu ze nie zrobilam tego wczesniej tylko dlatego zeby zaimponowac kolezzankom (a mialam takie okazje) bo teraz wiem ze seks bez milosci jest najgorsza rzecza na swiecie nie mozna uprawiac seksu z kims kogo sie nie kocha bo to jest jedna z najwspanialszych rzeczy na swiecie i trzeba tego naprawde chciec choc ktos moze napisac ze nigdy nie jest sie pewnym tej osoby, nie wiemy czy to bedzie ten jeden jedyny i czy bedziemy go kochac do konca zycia ja tez tego nie wiem ale mam taka nadzieje i wszystko na to wskazuje :)

Gość Do BYKU
No, no to dałeś wspanialy przykład... Taki facet, który woli kieliszek od rodziny moim zdaniem nie powinien jej zakładać.

Gość wlasnie
ja moge zyc bez sexsu,bo pewnym czasie i to sie znudzi a Milosc zostaje!w ogole to nie lubie sexsu klasycznego wole sprawiac przyjemnosc osobie ktora kocham sexsem oralnym bo akceptuje Go calego kocham takim jaki jest nie wstydze sie Go.A sexs normalny to potrzebny jest jak chcesz miec dzieci. a osoba ktora odmawia sexsu tzn ze jej nie kocha?przeciesz to chore!!

Gość gość
.