Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netka28

co zrobić aby ...?

Polecane posty

Gość netka28

Mam pytanie do tych bardziej obeznanych w temacie :) Otwieram pocztę przez outlook Express, chciałabym niektórą pocztę wysyłać wysokim priorytetem za potwierdzeniem odbioru - jak to zrobić aby dostawać maila zwrotnego? Pewnie dla niektórych jest to banalnie proste, ale proszę odpowiedzcie chciałabym skonfigurować sobie tę pocztę . Z góry dziękuję :)

Gość listodajka
musisz nakleic taki znaczek na ktorym pisze "priorytet"

Gość netka28
hm to żart?

Gość netka28
pytam poważnie :(

Gość Tomasz Ciochoń
a bierzesz do buzi?

Gość netka28
czyżby normalne pytanie sprawiało tak dużo problemów? a odzywają się tylko niespełnieni erotycznie?

Gość netka28
więc może odpowiem raz i na tym zakończymy: oczywiście ze biore! obciagam z połykiem jak rowniez z wypluwem. uwielbiam sex analny i łykanie sików..nie odmówie tez jak postawisz mi parujacego klocuszka na klate..zadowolony?

Gość netka28
i oczywiście jakiś dupek lubi się podszywać pod kogoś ale jak wiesz mały móżdżku - nie jesteś niewidoczny w sieci...

otwierasz nową wiadomość, potem w menu NARZęDZIA, dalej ŻĄDAJ POTWIERDZENIA WIADOMOŚCI. potem w mwnu wybierz WIADOMOŚĆ i USTAW PRIORYTET WIADOMOSCI....i wybierz wysoki

czyli jednak nie wszyscy są nienormalni dziękuję Ci cam. net - przywróciłeś mi wiarę w ludzi :)

Gość ponura zniwiarka
hej a moze ktos mi pomoze?tez mam outlooka,odbiera poczte ale wysylac nie chce."twoj serwer nieoczekiwanie zakonczyl polaczenie.moglo to byc spowodowane:nieprawidlowa konfiguracja serwera,problemami z siecia lub dlugim okresem nieaktywnosci"podany jest serwer , konto ,protokol,port,zabezpieczenie i nr bledu. Nie mam pojecia o co chodzi ,jestem zielona jesli chodzi o komputer. Jesli ktos zechcialby mi pomoc to bylabym bardzo wdzieczna.