Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejta

odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość kejta

czy po odstawieniu tabletek można mieć problemy z powrotem do dawnego cyklu? brałam tylko jedno opakowanie-Yasmin, po 21 dniach miałam normalnie okres, odstawiłam tabletki, teraz okres spóźnia mi się jakieś 8 dni, czy to normalne? to niemożliwe żebym była w ciąży, prawda?

Gość kejta
zapomniałam dodać, że przez ten mięsiąc od odstawienia tabletek seksu nie uprawiałam

Przy pierwszym cyklu zdażają się dziwne rzeczy i bardzo często okres się spóźnia. Nie denerwuj się, często jest to też spowodowane stresem pt.: \"Czekając na...\" Nic się nie martw, przecież nie masz podstaw, żeby sądzić, że jesteś w ciąży. Pozdrawiam :-)

Gość lil
jest tu kilka topików na ten temat. poszukaj

tak może sie tak stac ze okres bedzie sie spoźniał... www.psyche-soma.com

Gość Luzkaaa
odstawilam i jest ok

Gość Tinna
Słuchajcie ja odstawilam Yasmin i okres mi sie spoznia 13 dni,owszem uprawialam sex w tym czasie ale sie zabezpieczalam,zrobilam nawet test dla swietego spokoju wyszedl negatywny a okresu jak nie bylo tak nie ma:(

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci