Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elcia23

bardzo bardzo dziwne pomozcie prosze

Polecane posty

Gość elcia23

bede sie streszczala :) Poznalam niedawno bardzo sympatycznego faceta(24 lata) na GG. Bardzo dobrze mi sie z nim rozmawia jemu ze mna zreszta tez:) Ale jest jedna rzecz ktora mnie bardzo zadziwila. Mianowicie nawet nie zapytal jak wygladam!!! Rozmawiamy doslownie o wszystkim ( zainteresowaniach, co robimy).Ale ani razu nie byl ciekawy mojego wygladu. Mnie rowniez bylo go glupio spytac jak wyglada skoro on mnie o to nie pytal. Nie jestem jakas zdesperowana, to tylko kolega, ale z psychologicznego punktu widzenia nigdy sie czyms takim sie spotkalam. Jak myslicie? Czemu tak sie dzieje? Zapraszam rowniez facetow do wypowiedzi :)

Widocznie traktuję Cię jako koleżankę. Ty jego z resztą chyba też tylko jako kolegę...

Gość a moze
to jakis Twoj znajomy robi Cie w balona. Takie rzeczy sie zdarzaja. Badz ostrozna!

Gość elcia23
Mam na imię Czesław i jestem operatorem wózków widłowych :classic_cool:

Gość elcia23
nie nie to nie znajomy :) ta wersja odpada. sluchajcie a moze on jest gejem?

Gość o co chodzi
co jest dziwne , bo chyba cie nie rozumiem

Gość No widzisz
to dopiero problem .... ha ha :-D, bardzo dziwne :-D ha ha ha ....., nie wiem kto tobie pomoże ha ha ha .... :-D Wiesz dla mnie to by była kwestia życia i śmierci .... ha ha ha Gdzie ty byłaś jak Pan Bóg rozdawał rozum ? :-D

Gość przy kawie w kafe
a moze on jest kosmita? Elcia daj se na luz, moze chlopak ma dziewczyne a lubi gadac z ludzmi, moze nie szuka nikogo, a zlapaliscie fajny kontakt, powoli, nie niecierpliw sie tak co? Chyba, ze chcesz sie pobawic w snucie domyslow,to moze on jest 70-letnim mezczyzna robiacym sobie zarciki, moze on jest kominiarzem? itp.

Gość trajkotka
a może nie interwsuje go jak wyglądasz po prostu:)....

Gość elcia23
nie musisz mnie obrazac.. po prostu jestem ciekawa, ale na kazdym forum znajda sie takie osoby jak ty ktore sie lepiej poczuja jak kogos wykpia

Gość trajkotka
*interesuje

Gość o co chodzi
nikt nie chce Cię obrażać , ale co z tego że nie pyta się o wygląd , dziewczyno to jest GG głupkowate i tyle , poklikaj sobie z nim i koniec

a może głupio mu jest Ciebie o to zapytać, żebyś nie pomyślała sobie, że dla niego liczy się tylko wygląd? Kiedy poznałam w sieci fajnego chłopaka, to dopiero po roku pisania maili (codziennie) spytałam go jak wygląda. :)

A mi się bardzo podoba, kiedy mężczyzna nie pyta OD RAZU o wygląd :) Swego czasu trochę czatowałam, ale \"osłabiały\" mnie natychmiatowe żądania opisu mojego wyglądu... tym bardziej, że nie szukałam romansu, kochanka, sponsora, męża ani chłopaka- chciałam po prostu porozmawiać z kimś \"na poziomie\" ;)

Gość z moich doświadczeń wynika
że jak ktos nie pyta o wygląd albo zdjęcie, to sam jest brzydki :) ale przeciez nie to jest w ludziach najważniejsze

jestem sceptycznie nastawiona do internetowych przyjazni/znajomosci/miłości. wiec sory..

Gość gość
nowlasnie