Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mritta28

związki na odległość!!!

Polecane posty

Gość TY TAM JA TU

Gość optymistyczna dzisiaj
osobiscie powatpiewam, ale podobno da sie jesli to TO uczucie... dla mnie katorga bylo jak moj chlopak mieszkal 20 km dalej i widywalismy sie 2 razy w tygodniu, ale to zdecydowanie nie byla milosc,wiec optymistycznie wierze, ze mozliwe :-)

Gość wedlug
mnie nie ma szans - gubi sie codziennosc, za duzo pokus dookola. Razem, ale osobno? Co to za zwiazek?

moj zwiazek na samym poczatku byl na odleglosc - 1200 km widywalismy sie co 2-3 miesiace, i tak przez ponad rok; ale przetrwal :) wszytsko zalezy od checi :) powodzenia 🌼

Gość z daleka
mam chlopaka z ktorym jestem od 7 mies. mieszka 1110 km ode mnie.. widzialam sie z nim w tym czasie 4 razy w tym zierwszy kiedy go poznalam.

Gość robaczekswietojanski
My mielismy taki okres trwajacy ponad pol roku - 500 km odleglosci, widywanie sie raz na miesiac, w wakacje wspolny wypad na caly urlop, codziennie wielogodzinne rozmowy. I w koncu decyzja o przeprowadzce. od tamtej pory jestesmy nierozlaczni.

Gość gość
7 lat i nadal na odleglosc. Nigdy razem nie mieszkalismy , planujemy to zrobic. Spotkania co pare miesiecy , jest ciezko ale kochamy sie bardzo tylko mnie juz barkuje sil . Czuje jak zycie przecieka mi miedzy palcami , kazdy dzien samotnie , samotne wyjscia , samotne wieczory. Chce miec kogos blisko , czuc , spotykac sie , przytulac sie , kochac sie. Zyc pelnia zycia a nie na pol gwizdka i ciagle czekajac :( Tylko gdzie ja znajde takiego drugiego :(