Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja lalala...

Flirt

Polecane posty

Gość ja lalala...

Kobiety drogie, czy zdaza wam sie czasem flirtowac z innym facetem jesli jestescie juz w stalym i powaznym zwiazku? Czy tylko ja jestem taka nienormalna?Pozdrawiam!

Gość ja lalala...
Ja tez mam wyrzuty sumienia, lecz szkoda, ze dopiero potem. Taka glupia jestem...

Gość ja lalala...
Po prostu czasem zdarza mi sie kims zauroczyc. Mysle o nim, chce go widywac, flirtowac slowami i gestami. Jednak wiem, ze drugiego takiego feceta, z ktorym jestem nigdy nie znajde. Lecz czasem brakuje mi tej fascynacji druga osoba, tych emocji, ktore sa na poczatku nowej znajomosci. Tak mi tego brakuje...

Gość ja lalala...
Jak to jest u was?

Gość Dockers
Moja dziewczyna flirtuje z innymi, ( mysli że ja tego nie widze ) i nie wiem co mam o tym mysleć. :(

Gość Dockers
Moja flirtuje, wątpie żeby miała kogoś na boku.

Gość __.......__
ja tez tak mam, ciagle mi brakuje a raczej brakowalo takiej fascynacji... takiej niepewnosci i nutki podniecenia.. brakowalo bo teraz wiem co jest najwazniejsze... wdalam sie kiedys w taki flirt, ciagle sms, telefony itd... zauroczylam sie strasznie, robilam glupie rzeczy... do momentu kiedy chlopak nie zaczal czegos podejrzewac, w jedej sekundzie zrozumialam co a raczej KTO jest dla mnie najwazniejszy i z tamtym juz nie utrzymuje takiego typu kontaktów...

Gość Dockers
Moja na bank flirtuje, ślepy nie jestem.

Gość gość
Ja nie umiem flirtować. A mój mąż jest strasznie zazdrosny jak on flirtuje z jakąś babką jest ok ale ja nie mogę nawet słowa zamienić z żadnym mężczyzną. Nie prawi mi komplementów i zaniedbuje moje poczucie wartości. Gdybym umiała flirtować mogłabym sama podbudować swoje ego atrakcyjności. Skoro mój mąż tego nie robi/