Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klocka29

wrażliwy mężczyzna

Polecane posty

co chwila poznaje mezczyzne, ktory gotowy jest zakochac sie i zalozyc rodzine...i kiedy mowie mu ze chce tego samego on przestaje do mnie dzwonic i nie odbiera tel ode mnie :( co robie zle????

Gość bene
wrazlliwi mezczyzni jako tacy nie istnieja :P jak chcesz zlapac meza, to musisz byc sprytna, bezwzgledna i wyrachowana ;) i na pewno nigdy nie powinnas mowic, ze chcesz wyjsc za maz.... bo to bedzie koniec kazdej nowej znajmosci, no chyba ze facet jest sam zdesperowany i chce sobie jakos zabezpieczyc starosc ;)

jak to nie istnieja?? tzn ze klamia??? oszukuja patrzac mi w oczy?? ale dlaczego??? po co?? jesli chca uprawiac seks ze mna wystraczy ze powiedza.... nie musza takich klamstw opowiadac!!

Gość bene
oni nie klamia tylko maja chwile slabosci, a jak to chwila... szybko mija ;)

myslisz ze to jest ich wrazliwosc? predzej tchórzostwo :P

albo wyrachowanie, sprytna gra w której wy też uczestniczycie... smutne, ale raczej prawdziwe... :(

Gość igrek_zet
do ó : Co do twojej stopki o klaskaniu. Myślisz że to nie możliwe ? To wypnij tyłek :P .

Gość wrażliwy mężczyzna II
hmm, przesadzacie, gdyby mi spodobała się dziewczyna na tyle, że rozprawiałbym o rodzinie i dzieciach, a dziewczę niewinne chętnie by na to przystało, to szybko zająłbym się realizowaniem pomysłu, no ale jam pewnie jakiś taki nie z tej ziemi jestem ;)

Gość solpeerl
istnieją, tylko, ze kobiety zawsze wybierają facetów, któzy nie sa wrażliwi... Mam wielu kolegów wrażliwych i każdy ma problem ze "znalezieniem" stałej partnerki, natomiast ci co wogole o tym nie chca słyszec wystarczy ze sklamią i już wszystkie kobiety sa w nich szalenczo zakochane, taka jest prawda drogie panie, tym bardziej smieszy mnei wasze zdziwienie......

Gość kłocka
buuu:(