Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z PRZYMRUŻENIEM OKA

CZY KAŻDY KRZYSZTOF TO ROZWODNIK???

Polecane posty

Gość a czy każdy z tych Krzyśków
był też maminsynkiem? :) Jak już uogólniamy to uogólniamy ;)

hm coś w tym chyba jest.Znam paru Krzyśków -rozwodników i mają duży zapał do opróżniania kieliszków.Kiedyś sama była z jednym Krzyśkiem rozwodnikiem (piwo i właśnie ego było dla niego bardzo ważne :/ ) pozdrawiam;p

Gość ania*******
a ja znalam jednego krzysia i jest rozwodnikiem, a drugiego zona zostawila wiec prawie jak rozwodnik :(

Gość Ona..25
hmm moj ojciec to krzysztof..jest zlym czlowiekiem,skapym ktory zdradzal moja mame od zawsze do tego alkoholik i uwaza ze zawsze ma racje..wiec cos w tym musi byc..aha a druga zone ma ale nie dlatego ze jest rozwodnikiem ale dlatego ze moja mama umarla.. zeby bylo smieszniej napisze wam ze jego lafirynda ma 28 lat.. znam tez innego krzyska i tez uwielbia sex na prawo i lewo.. pozdrawiam.;)

Gość strejtówa
kurde idzcie spac bo pitolicie

Gość wolf
Jeszcze jestem zoną Krzyśka..który jest i mamisynkiem, i kurwiarzem na potęgę i pijakiem..!!! Do dopieri typ!

Gość sowa_
a ja mam kochanka Krzysia - czyli zdradza swoją żonę , nie jest pijakiem ale maminsynikem owszem i chyba faktycznie kocha tylko samego siebie 😭

Gość ja też znam Krzysia
nie jest jeszcze rozwodnikiem ale jest w separacji obecnie toczy się sprawa,ma paskudną żonę która nigdy nie pracowała,której ciągle było źle,wiecznie marudziła, no i zdradził ją, wiem tylko że to było coś poważnego, zerwał z kochanką został w domu dla dziecka ale i tak to nie nauczyło jego żony niczego bo dalej była niezadowolona więc się rozeszli. Jestem blisko z tą rodziną, Krzyśki to fajni faceci.

Gość a bardzo kocham Krzysia
jest rozwodnikiem ale nigdy nie zamieniłabym go na innego faceta NIGDY!!!

Gość lllllllllllllll
Mój ojciec też się rozwiódł z mamą, KRZYSZTOF.