Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dwa spełnienia tak

Zaraz pęknie 10 000zł na allegro w tym roku

Polecane posty

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

no to walcz z nim o pietrushke bo jakas szlora jest jego fanem na guwnoforum, powodzenia

Bo ty tesz jesteś głupia myślisz że jak ktoś się rozpisuje to to mądre 

Naprawdę inteligentny człowiek potrafi zwięźle i na temat przekazać esencje wiedzy a nie pisze ebolaty. Poza tym trzeba się umiejętności dostosować do poziomu rozmowcy. 

Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał:

Bo ty tesz jesteś głupia myślisz że jak ktoś się rozpisuje to to mądre 

Naprawdę inteligentny człowiek potrafi zwięźle i na temat przekazać esencje wiedzy a nie pisze ebolaty. Poza tym trzeba się umiejętności dostosować do poziomu rozmowcy. 

mam swoje wyobrazenia, sympatie tak jak ty fantazje psychopaty

daj se siana koleko bo i tak nie przekonasz.

41 minut temu, KróliczekZły napisał:

Mnie pisze, że moja bezbrzeżna pogarda i obrzydzenie dla niego (za to, co zrobił matce, za styl życia pasożyta, za lasagne w kiblu i niewyobrażalny mental brudasa itd.), to końskie zalety, ponieważ jestem rzekomo "płaska" , a on nie wymaga cycków. To, że ja mam męża, który na punkcie moich cycków ma fioła, to jest zupełnie nieistotny detal 😄 Tak, jak ten, jak leżak mógłby czegokolwiek w ogóle wymagać. Ale frapuje mnie i pewnie nie przestanie, na ile to prowokacje, a na ile rzeczywiste urojenia choroby psychicznej. 

Wątpię czy jest chory psychicznie to zlepek fobi i mechanizmów obronnych. Ucika w fantazje a jak mu powiesz to zrob to, to raptem jest tysiąc powodów dlaczego nie. Nie tylko z randkami ale i jego pomysłami na biznes tak jest. On wie, że ... z tego by wyszło ale lubi pomarzyć. 😉

1 minutę temu, Kocopoł napisał:

mam swoje wyobrazenia, sympatie tak jak ty fantazje psychopaty

daj se siana koleko bo i tak nie przekonasz.

No musisz sama zmadrzec 

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Wątpię czy jest chory psychicznie to zlepek fobi i mechanizmów obronnych. Ucika w fantazje a jak mu powiesz to zrob to, to raptem jest tysiąc powodów dlaczego nie. Nie tylko z randkami ale i jego pomysłami na biznes tak jest. On wie, że ... z tego by wyszło ale lubi pomarzyć. 😉

A ja tam w sumie nie wiem, ta podłoga nie wyglądała jakby mieszkanie malował ktoś zdrowy psychicznie.

• Haha 2

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Przeczytaj tytuł tematu. Robiłem tylko miesiąc bo więcej nie miałem siły i ochoty. Nie lubię pracować. Więc będę szukał innego rozwiązania a może emigracji. Jak już zarobić to porządnie. 

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A ja tam w sumie nie wiem, ta podłoga nie wyglądała jakby mieszkanie malował ktoś zdrowy psychicznie.

Ale może to tylko objaw braku wyobraźni i niezaradności. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się