Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnasprawa

Napiszcie mi cos na ten temat bo oszaleje!!

Polecane posty

Gość beznadziejnasprawa

Nie wiem co mam robic. Bylam z facetem 3,5 roku. roztsalsmy sie bo on jak twierdzil przestal kochac. dla mnie to byla tragedia. przezylam pieklo. wrocil po miesiacu. po pol roku powtorka z rozrywki.ale tym razem dla mnie nie bylo juz tak ciezko.ale ciezko nam bylo osobno. ciagle sie spotykalismy itp. taki luzny zwiazek...minal rok od rozstania. w te wakacje poznalam chlopaka. bylam z nim miesiac. nie wyszlo, bo on byl jeszcze jak dla mnie malym chlopcem, ktory musial sie wyszalec. gdy moj byly dowiedzial sie ze z nim jestem zaczelo sie...placz, rozpacz, lzy. nagle stwierdzil ze on nigdy nie przestal mnie kochac.teraz po rozstaniu z NOWYM ciagle sie spotykam z moim bylym. jest czuly, dzwoni, mowi ze teskni jak nie ma mnie przy nim. wiem ze nie kalmie ale....teraz ja nie wiem co do niego czuje. z tamtym bylo super bo... to bylo cos nowego.z moim bylym nie czuje tego samego, ale sa chwile kiedy strasznie za nim tesknie, kiedy mi go barkuje. co ja mam robic?? wrocic do niego czy dac sobie spokoj. mam juz tego dosyc

Gość mozna i tak
jak tesknisz, chcesz byc z nim i on z toba daj szanse... a jesli chcesz miec tylko faceta zeby był to znajdz innego rób co Ci mówi serce ale wiem jedno takie rozstawanie i wracanie do siebie to juz smieszne bo albo sie kochacie albo nie

Gość aptiii
bz sensu, to co nie kocha mowi a za chwile kocha? mi sie wydaje ze to po prostu zazdrosc..

Gość beznadziejnasprawa
problem z tym rozstawainie lezy w tym ze za wczesnie zaczelismy byc ze soba. ja mam teraz 20 lat.on 23. kiedy sie poznalismy ja mialam 15 on 23. caly nas do siebie ciagnie,ale...no wlasnie jest to ale.

Gość beznadziejnasprawa
twierdzi ze uswiadomil sobie ze kocha kiedy doszedl do tego ze mnie traci..

Gość beznadziejnasprawa
sorka wlanelam sie. mialo byc 18 a nie 13;/:-)

Gość beznadziejnasprawa
kurde 23 nie 13 ;-/

mialam to samo daj sobie spokoj bo potem sie znienawidzicie a to wcale nie warto....zyj dalej ale poszukaj sobie kogo innego jestes za mloda zeby przesadzac

Gość lipaaaaaa -

Czego ty oczekujesz, że na podstawie tych kilku zdań, tóre napisałaś my za ciebie mamy podjąć decyzję :-D No wybacz, ale to nawet nie jest śmieszne, pozdrawiam

Gość gość
sluchaj serca