Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do gory

Typ faceta

Polecane posty

Gość do gory

czesc! mam pytanie do dziewczyn bedacych w stalym zwiazku: czy wasi faceci pasuja do typu faceta, ktory wam sie fizycznie podoba? chodzi mi o to, ze np. komus podobaja sie mezczyzni starsi, dobrze zbudowani a wychodzi za maz za faceta mlodego i chudego. Jak jest u was?

Jak kobieta jest z facetem, z racji wyboru musi jej się podobać ten typ faceta, no chyba, że jesteś z nim dla...pieniędzy :O

Gość blueyes
Mój w ogóle nie pasuje :) Ale ci co zwykle pasowali fizycznie byli beznadziejni psychicznei, wiec bez zalu ich olewałam. Pozatym nie mam skonkretyzowanego ideału. Mój obecny i mam nadzieję już ten na zawsze, jest dość niski (180cm), a zwykle gustowałam w takich powzyej 195 cm, jest łysy, a zwykle wolałam z bujną czupryną :) ma 33 lata, wiek dla mnie perfect (ja mam 25), zbudowany jest o.k. :) Niedługo ślub :)

żaden chłopak z którym sie spotykałam (w sensie takim że coś kręciliśmy ze sobą) i żaden z moich dwóch z którymi byłam nie odpowiadał mojemu ideałowi jaki sobie wymarzyłam :P spotkałam tylko raz faceta który był np z wyglądu i wieku dla mnie ideałem. ale okazał sie niewarty zachodu... cóż... :P

Gość gość
a jak to jest u innych?

Gość gość
Od dnia zalezy jaki facet mi się podoba bo gdy mam dobry dzień to polece na blondyna a gdy zły to jakos wole brunetów. nie mam idealu;D

Gość gość
Mój obecny i mam nadzieję już ten na zawsze, jest dość niski (180cm), x To na świecie 90% mężczyzn jest niska albo karłowata :P Dziś nawet kobieta z 150 cm w kapeluszu wymaga 190195 cm wzrostu od mężczyzny większość ma wygórowane wymagania

Gość gość
za dużo ludzie obecnie od siebie wymagają, bo w mediach lansuje się tylko pięknych, podrasowanych i nierealnych ludzi. Potem tak się człowiek naogląda, że myśli że każdy ma być taki "piękny". A nie zdaje sobie sprawy, jaki jest na co dzień ten mode(ka), bez tej całej otoczki, photoshopa, makijażu, dopinanych włosów, sztabu stylistów itp.