Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joanne_19

Depilowanie pochwy.

Polecane posty

Gość Kobieta37
Dziewczyny!!!!....jesteście okropne,czy Wy nigdy się nie mylicie?Dobrze wiecie co dziewczyna miała na myśli ,a Wy zaraz z tego robicie tragedie....WSTYD!!!!! mi za Was kobiety:(

Kobieta 37- zgadzam się z Tobą...Dziewczyna się zwyczajnie pomyliła, chciała się poradzić a została wyśmiana, myślę że w lepszym tonie byłoby jej wytłumaczyć co jest co, swoją drogą każdy z nas się myli...Dzieczyna młoda jest...

Gość Ale faceci
to byliby zachwyceni tymi włosami w pochwie... jakie tarcie ! ;)

Gość autorka gdzie jetses
autorka sie ze wstydu zapadla pod ziemie buhahahaa zeby miec 19 lat (jak wynika z nicka) i nie wiedziec co to pochwa a co wzgorek lonowy o żesz fuck to nie mogla byc pomyłka, dziewczyna po prostu nie odroznia dla niej pochwa to wszytsko naraz i basta! o żesz

Gość Kobieta37
do "autorko gdzie jesteś"powiem Ci jedną rzecz....wszystko na raz to Ty jesteś.....jesteś okropna,niegrzeczna,niewyrozumiała,mam nadzieję,a przynajmniej życzę Ci byś kiedyś mogła zaznać takiej wpadki,zobaczyłabyś wtedy jak to jest kiedy człowiek zapada się pod ziemię.Jesteś"WSZYSTKO NA RAZ".....Pozdrawiam same miłe Panie:)

Gość IzaUra
no no widze że to prawda że baby są gorsze od facetów, wstyd mi za waszą złośliwość i życze by wam tak ktoś pojechał :P

Gość hejkaaaaaa
jest karnawał ja to sobie brokacikiem posypuje i robę pasemka

Gość dffdshkl
myśle, że Joanne_19 nie pomyliła pojęć. Ja również mam włosy na wargach sromowych i jakoś muszę z tym żyć! Bardzo to miłe z waszej strony że do sprawy podchodzicie z takim uśmiechem. życze wam żeby nikt was tak nie potraktował.

Gość ale tematem żartów
nie sa wargi, ale depilacja pochwy!!!! :D

Gość oczywiscie
przed kazda wizyta trzeba sie depilowac, to zgodnie z dyrektywa UE nawety byla tak interpelacja posla WW zeby wprowadzic nowy okres przejsciowy (byla tez chyba taka dyskusja u Pozpieszalskiego bo to sie duzy problem podobno teraz zrobil jak lekaze wszytkie nieogolone odsylaja i NFZ niechce im placic za te wizyty ( w kartach jest nawet taka rubryczka do wpisania))

Gość jednak
jednak słuszne jest twierdzenie, że babska są okrutne - ech.....wstydźcie się kobiety.....

Gość Rycerz
pochwa jest po to aby chować miecz

Gość Smiejcie się z siebie
ludzie dziewczynie chodziło o włoski na wargach sromowych,które ma każda kobieta.Niektóre z nich układają się do wewnątrz pochwy.Śmiejecie się a niedomyśli jesteście,że strach.Nie wiedziaa po prostu jak to opisać.

Gość ZOZPACZONa
prosze o pomoc mam 13 lat . nie wiem czy mam depilowac miejsca imtymne . mi wlsoki nie przeszkadzaja ale chodzi o ginekologa czy to niebedzie wstyt jesli pojde bez depilacji??? i moja kolezanka doznala kiedys wpadki bo jakis chlopak na basenie zobaczyl ze nie ma wydepilowanyych miejsc imtymnych . nie hcce abym i ja miala taki zgas !!!! pomozcie mi

Gość Joanne_I9
stare rury chodziło mi właśnie o pochwę!!!!!!!

Gość hej panienko
jak żyje w życiu nie widziałam porośniętej pochwy ;-) pochwa to jest wewnątrz! Tam włosków nie ma skarbie :) :) :)

Gość ja wiem ja wiem
a moze ona ma wlosy w pochwie!i o co ten krzyk?zasadniczo nie mam pojecia o technikach depilacji wewnatrz ale co tam!jestem otwarta na wiedze.......;) ps.joanne_19 nie przejmuj sie nami tylko strzel sobie lekka depilacje okolic bikini i przystrzyz baranka i bedzie git!:D

Gość studentka ... medycyny
Marysia, jako trzynastolatka nie masz obowiazku sie golic w miejscach intntymnych, nawet przed pierwsza wizyta u ginekologa. Powiem ci nawet wiecej - kiedy lekarz bedzie cie \"ogladal\" pierwszy raz, nawet lepiej, zebys byla \"naturalna\" - lekarz bedzie mogl zobaczyc czy prawidlowo funkcjonuje twoja gospodarka hormonalna, tzn. czy wloski rosna w takiej ilosci, jak trzeba (nie za malo, nie za duzo). Nie sprawdzi tego, jesli sie ogolisz. Pozdrawiam

Gość studentka ... medycyny
Pisząc "Marysia" miałam na mysli zrozpaczona :)