Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mary212121

przyjaźń w necie

Polecane posty

Gość mary212121

czy mozna znaleźć prawdziwego przyjaciela w necie?

Gość hmmmmmmmmm
moze mozna a moze nie---kto to wie???

Gość Walencja
ja znalazłam...choć to tak nieprawdopodobne...a znalazłam! Przyjaźń trwa już 4 lata, pomimo dzielących kilometrów. Jest niezwykła, jakby (a nawet nie jakby tylko na pewno) bratnia dusza, ktoś kto czekał na mnie by powiedzieć "jesteś moim przyjacielem" - czekałam na to ponad 20 lat :-)

Gość ale masz super
tez bym chciala znalezc bratnia dusze w necie czlowieka ktoremu wszystko bede mogla powiedziec bez skrepowania

Gość Walencja
właśnie tak jest.... nie spodziewałam się w życiu kogoś takiego znaleźć! I nawet nie szukałam...oczywiście przyjaźń z netu przeniosła się na real, choć jak mówiłam z powodu kilosów nie widujemy się częto...ale są rozmowy telefoniczne i świadomość tego kogos, kto po prostu Cię rozumie i jest blisko, zawsze! dzięki że jesteś Malutka!

Gość ja tez mam przyjaciela w necie
:):):):)

moja najlepsza kumpela nie dość że jest młodsza ode mnie o 4 lata to w dodatq poznałam ją przez net. na czacie :) powiem wam że nigdy nie spodziewałam sie że coś takiego mi sie zdarzy. jestem happy wiedząc że zawsze mogę sie jej wyżalić. gdy dzwoniłyśmy do siebie z problemami było tak jakbyśmy sie znały od bardzo dawna a przyjaźnimy sie od roku :) płakałyśmy razem przez telefon gdy ją olał chłopak i gdy ja miałam problemy ze swoim :) poznałam sie z nią na żywo. widziałyśmy sie co prawda jeden raz jak dotychczas :) ale nie zawiodłam sie na niej nigdy. znaleźć przyjaciela jest trudno w realu a przez net jeszcze trudniej :) życzę wam takich przyjaciół ;) ale mam jeszcze kilku innych przyjaciół również poznanych przez net :) chłopcy, dziewczyny, młodsi, starsi... zdarzają sie momenty wątpliwości czy przyjaźń przetrwa odległość itd. ale teraz wiem że mogę na nich polegać :)

Gość tomaszek
siemka ludzie nie bądzcie naiwni to jest czysta prowokacja po drugiej stronie siedzą same pedofile heh pozdrowionka

Gość tomaszek nie...
pierdol!!!! :P

Gość nie-wiem
za krótko tu siedzę

Gość mozna
:)

Gość ja ja ja
czy to znaczy ze tomaszek to tez pedofil???

ja znalazłam dzisiaj mase kolezanek...to te kobitki co za mąż wychodzą ...zajefajne laseczki....pozdrawiam was kochaniusie dziewczynusie i Misiów pysiów tez pozdrawiam..

Gość Dziecko łobsrane...
ahahah mirabelcia widzę🖐️ ja też je miałam przyjemność poznać;) Kochane dziewuszki takie sympatyczne i torciki umieją piec ze świeczuszką

Gość Dziecko łobsrane...
fehehehe jak to cie blokuja:( Zainstaluj pewien programik to cie nie beda juz blokowac*_* GetAnonymous 2.1;) zmienia IP:|

ale ja dziecko łobesrane jestem sprytniutka i wchodze sobie przez google wprost do kafe..:) bo normalnie innaczej nie wejde tak im za skóre zalazłam heheh:p