Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobrota99

dwietabletki na raz

Polecane posty

Gość niedobrota99

powiedzcie, co w przypadku zażycia dwóch na raz.... :( ... czy spada skuteczność antykoncepcji...? czy należy stosować jakąś dodatkową..?? help

Gość dorka34
a po co 2 naraz? jezeli zazywasz regularnie wg wskazan to prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest 1 na 100 kobiet...a 2 nie zwiekszaja skutecznosci

Gość 1814
JEŻELI WZIĘŁAŚ TYLKO PO TO BO BOISZ SIĘ ŻE PO OSTATNIM RAZIE MOGŁAŚ WPAŚĆ TO PO TYCH DWÓCH TABLETKACH PRZERWIJ BRANIE ODCZEKAJ 7 DNIOWĄ PRZERWĘ I ZACZNIJ BRAĆ NA NOWO KOLEJNE OPAKOWANIE. JA TAKĄ INFORMACJĘ UZYSKAŁAM OD LEKARZA GIN.

Gość niedobrota99
dwie na raz (z odstępem) tego samego dnia - z głupoty a konkretnie z roztrzepania ... i nie jako podwójne zabezpieczenie.. tylko teraz nie wiem jak to się ma do skuteczności.. i pozostałych dawek, czy jakoś odbije się na organizmie, czy nie pojawi się wcześniejsze krwawienie i owulacja... czy antykoncepcja jest zachowana... czy potrzebne inne metody... (11 dzień brania... 2 opakowanie)

Gość niedobrota99
???? odpowie mi ktoś...????

Gość nina22
ja jak brałam to też wziełam 2 tego samego dnia i czułam się bardzo źle prawie wymiotowałam a współżyłam bez dodatkowych zabezpieczeń i nie byłam w ciąży po prostu bierz normalnie dalej tabletki i okres dostaniesz normalnie albo może się spóźnić do ok 4 dni ale nie martw się nic ci nie bedzie