Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martinata

poczucie winy u kochanek

Polecane posty

Gość Martinata

Chciałabym porozmawiać na temat poczucia winy kobiet, które wchodzą w związek z żonatym. Czy cos takiego istnieje, jeżeli tak, to kiedy mija, jak się z tym czujecie, czy jest to wogóle problem. Proszę o wypowieź tylko na ten temat, bo inne można znależć na innych tematach.

Gość Martinata
obciągam z połykiem :classic_cool:

Gość spox
Miałam poczucie winy do czasu kiedy nie zadzwoniła jego żona. Wczesniej myslałam,że nie wiele w tym prawdy, że moze to tylko jego sciemy,że nie jest do końca w porzadku...ale to była prawda:)

Gość Martinata
Spadaj zboczeńcu i nie podszywaj się pod innych. Przepraszam was i czekam na dyskusję.

Gość KlaudiaS.
Nie iwem czy to mozna nazwac rozmansem, bo nie zdazyl sie rozwinac, ale poznalam kiedys fajnego chloapka, ktory mial zone i spotkalismy sie kilka razy zeby pogadac, przytulalismy sie i calowalismy...tylko , ze za kazdym razem czulam sie podle, posluchalam intuicji,sumienia i dalam sobie spokoj...wiem, ze dobrze rzrobilam, bo moglo to zabrnac o wiele dalej i teraz bylabym wykonczona psychicznie jak kochanki tutaj na forum... wydaje mi sie, ze one bija sie z sumieniem, tylko jakos sobie to racjonalizuja, tlumacza na swoja korzyc i tak cigna ta nibymilosc...czlowiek moze sobie wmowic bardzo duzo, nagiac prawde tak zeby byla znosniejsza, ale ja bym nie zniosla takich meczarni tyle lat, a niktore tkwia w tym bagnie moralnym i ponad 10...same musza sie wypowiedziec, ale mnie sumienie normalnie zzeralo, wiecej myslalam o tej jego zonie niz o kimkolwiek, mialam metlik w glowie,jakby mi ktos walna bejsbolem, ale nie dalam sie oglupic...chociaz zaluje tych kilku spotkan, byly zbedne...

Gość spox
To jest strasznie histeryczna kobieta..przesadnie histeryczna i w dodatku myśląca tylko kategoriami "ja i nikt inny". Narobiła mi duzo problemów..eh nie starczyłoby stron forum zeby o tym pisać...:(

Gość chyba sobie żartujesz
takie kobiety nie mają wyrzutów sumienia! :p

Gość do spox
czemu on sie z nia nie rozwiedzie skoro taka okropna?

Gość KOALA 5
Poczucie winy, dobre sobie, gdyby miały to by w ogóle nie wchodziły w taki układ. To wredne, cyniczne kobiety tzw. desperatki myślące inną częścią ciała niż mózg.Pozostaje życzyc im spotkania na swojej drodze drugiej takiej samej "istoty".

Gość spox
no myslę, że z przyzwyczajenia ..no i jeszcze wchodzą w grę sprawy finansowe i dzieci. Ja tam wolę się w to nie wtrącać,bo ona ciagle jeszcze nie daje mi spokoju a juz minęło pół roku i nie spotykamy się..

Gość spox
Koala 5: nie oszukujmy się..faceci to same takie istoty :)

Gość następnym razem nie czyń
drugiemu, co tobie nie miłe! co byś zrobiła na jej miejscu?

Gość spox
Ja na jej miejscu nie posunęłabym się do wielu ponizajacych gestów..znalazłabym sobie kogos aby się odstresować ( i to robi..ale dopiero teraz :) )

Gość spox
no dobra: to inaczej odpowiem,żeby się podobało- on ja kocha ponad zycie a zdradza dlatego,że na siłe do łóżka go zaciagnęłam (bronil się rękami i nogami ale dałam radę) Zadowolone? :D

Gość jak mąz mnie bedzie zdradzal
to tez znajde sobie kochanka :-)

Gość jedna zdzira była nachalna
wobec mojego meża(oczywiście on też nie jest niewinny), sama ma męża i dzieciaka! Chciała wzbudzić zazdrość w swoim mężu, bo jej nie zauważał. U niej się poprawiło a u nas rozpieprzyło.I nie wiem czy kiedykolwiek będzie jeszcze u nas dobrze. Ta szmata doskonale wiedziała co robi, nie miała skrupułów! Nie wierzę w żadne poczucie winy kochanek!

Gość spox
a ja dobrze o tym wiem,że będę zdradzona a na stałe to nikogo na razie nie szukam..więc nie rozumiem o co Ci chodzi..?

Gość spox to już żaden wolny cię
nie chce? nie miej pretensji do faceta, tylko do samej siebie! zabawił się i wrócił do żonki? Ty byłaś tylko zabawką.

Gość Martinata
JA PROSIŁAM TYLKO O POWAŻNE I MĄDRE WYPOWIEDZI KOCHANEK A NIE ŻON. NIE SKACZCIE SOBIE DO OCZU! POSTARAJMY SIĘ NA SPOKOJNIE PODYSKUTOWAĆ NA TEN TEMAT.

Gość spox
Zastanów sie nad tym co piszesz i nie gorączkuj się tak, bo pomyslę,że ona to Ty :D

Gość na marginesie
popatrzcie wredne , sfrustrowane baby...nie potraficie dyskutowac tylko rzucac miechem jedna na druga...ble...a zonki to juz wogole wulgaryzmy opanowaly do perfekcji...wy naprawde myslicie, ze jezyk ktorego uzywacie jest ok i na poziomie? prostaczki!!!

Gość spox
Nie wiem czy jakis wolny mnie chce,bo nie szukam...:D

Gość na marginesie
co z tego ,ze nie jestes zona? chamstwo od Ciebie bije i wrednosc,nie znosze takich kobiet, zero kultury i klasy!!!

Gość spox
Ja tutaj tylko staram sie odpierac ataki :D Wszystko na poziomie..

Gość a jak inaczej nazwać takiego
babsztyla rozkładającego nogi? faceci to sku.................ale niektóre baby nie są lepsze! A potem pretensje,że kochanek naobiecywał i zostawiłip:p Przecież oni chcą się tylko zabawić a wy naiwne myślicie,że to już miłość :p

Gość spox
Do tak kurwa serio nikt nic nie: Ale ja Cie nie chce z równowagi wyprowadzić :)

Gość hahahahahhahahahahahahahaha
o jakim poczuciu winy wy tutaj wypisujecie? :D

Gość hahahahahhahahahahahahahaha
rozśmieszyłyście mnie a już myślałam,że nikt tego dzisiaj nie zrobi! :D Która kochanka ma wyrzuty sumienia, że śpi z żonatym?:D która w tym momencie myśli o jego żonie, dziecku/dzieciach? :D dobre! dawno się tak nie uśmiałam! :D

Gość spox
no to sie posmiałysmy i to juz chyba koniec tematu :D