Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tommy_ck

Przyjaźń czy kochanie...?!

Polecane posty

Witam od dawna zastanawiam się \"Czy instnieje przyjaźń między kobietą a mężczyzną\" .Dlaczego jest tak zze spotykamy fajną dziewczynę z która milo spedzamy czas, świetnie sie rozumiemy, dogadujemy i bawimy i chcilei bysmy aby bylo miedzy nami coś wiećej niz tylko przyjażń. Niestyety dziewczyna ma nas tylko za przyjaciela...:( i nie chce zmienieac tych relacji stawaijąc chlopaka w głupiej sytuacji.

Gość rozgwiazda
czasami dziewczyna zwyczajnie nie wie, co czuje facet, dlatego trzeba o tym rozmawiac... szkoda, ze ja tego nie potrafie i mecze sie w takiej sytuacji juz 2 lata i nie wiem jak ubrac w slowa to, co czuje, tak zeby nie stracic swietnego przyjaciela... moze ktos wie jak to zrobic? a co do przyjazni miedzy mezczyzna i kobieta, to z cala pewnoscia istnieje...

Gość a ja uważam że nie istnieje
czysta przyjaźń między k i m:( Wcześniej czy później któreś poczuje mietę.

zgadzam sie ale moj problem polega an tym ze poki ona teoretycznie (bo jej tego w oczy nie poweidzialem) nie wiedziala co czuje to bylo OK ale jak sie odwazylem i jej powiedzialem to nie weim czemu ale chyba sie wystraszyla bo zerwala ze mna kontakt-bylo to jakis czas temu teraz ona ma chlopaka a ja starm sie ja zdobyc ponownie- ale zawsze jest tak samo jak sie wkurzy na chlopaka to ja jestem \"super facet\" ale zawsze tylko przyjaciel...

Gość Anuuuulka
Nie ma przyjaźni miedzy kobieta i mezczyzna predzej czy pozniej przynajmniej jedno cos poczuje tak jak w Twoim przypadku. Wspołczuje Ci bo tez mialam podobna historie, ale na szczescie to juz za mna i nigdy nie zaprzyjaznie sie z zadnym facetem. Moze ja lekcewaz opowiadaj jej o dziewczynach z ktorymi sie spotykasz i jak to nie wzbudzi w niej zazdrosci to musisz o niej zapomniec:( Musi poczuc dziewczyna ze nie zawsze jestes do jej dyspozycji i moze w koncu do niej dotrze, ze blizej niz jej sie wydaje jest jej milosc:)

Gość moc emocji zawsze
a ile ty mnasz lat tommy?

Gość gość
Nie ma przyjaźni pomiędzy kobietą , a mężczyzną

Gość gość
jest i przyjażn i miłość

Gość gość
a ja wierzę, że jest, tylko niektórzy faceci nie potrafią tego przyjąć do wiadomości, odbierają to jako porażkę w zdobyciu kobiecego serca, no ale, niektóre laski też normalne nie są, tak jak ktoś pisał, przyjaźń wtedy, kiedy jej dany chłopak źle ją potraktuje... ja zawsze stawiałam sprawę jasno względem facetów, tak żeby było uczciwie, niektórzy po prostu nie mogli tego przeboleć, lub robili podchody jakieś dziwne, ogólnie, niektórzy nie mieli jaj i tyle :)