Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eśka

rozdwajanie się końcówek

Polecane posty

Gość eśka

czy mozecie mi polecic jakis preparat zapobiegajacy rozdwajaniu sie koncowek wlosow ktory moge kupic w normalnym sklepie z kosmetykami bo te z salonow fryzjerskich sa zdecydowanie za drogie....

Schwarzkopf ma w serii Gliss Kur tanie preparaty na rozdwajajace sie koncowki. Ja mam tylko szampon, kosztowal 6 zl, odzywka do splukiwania kosztuje podobnie. Ale i tak najlepiej co kilka miesiecy podcinac wlosy:) Wlasnie jutro ide do fryzjera.🌼

Gość eśka
podcinam wlosy co 1,5 miesiaca a i tak mam koncowki przesuszone od codziennego suszenia suszarka:(

Gość czili
mam ten sam problem pani ze sklepu z artykulami fryzjerskimi polecila mi SLIKA SERUM, Richards & Appleby, Gwent, Anglia, mnie odpowiada nie wiem 3 można to qpić wszędzie. Jeśli nie mozesz znależć u siebie wypróbuj Schwarzkopf Proffesional be Bonacure Act Sealed Ends Cena 1 i 2 to okolo 35 złotych Pozdrawiam

Gość Marta_19
Na suche i rozdwajające się końcówki najlepszy jest PŁYNNY JEDWAB:) Nie wiem jak w sklepach ale na www.allegro.pl można zakupić takie cudeńko za niecałe 5zł+ok.5zł przesyłka=jakieś 10zł:) Buteleczka ma z tego co pamietam 15ml...jest on bardzooo wydajny:) Wiele osób go zachwala:) A szampon i odżywka GLISS KUR zawiera płynny jedwab.Wybur należy do Ciebie.Pozdrawiam i życzę pieknych włosów:):)

A ja wlasnie wczoraj bylam u fryzjera i mam zdrowe koncoweczki jak sie patrzy:) Poza tym nie uzywam suszarki wlasnie dlatego, ze nie jest to dobre dla wlosow.

Gość wokownicza żłówka ninja
proponuje, żebyś nie spinała włosów żadnymi ostrymi spinkami. najlepiej nosić rozpuszczone, w ostateczności związane miękką gumką.