Gość aaaabbba Napisano Wrzesień 21, 2005 no nie wiem czy w tenisówkach i zwykłaych dżinsach można zrobić furrorę, raczej można pobiegać...haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wies tanczy Napisano Wrzesień 22, 2005 w tenisowkach i dzinsie mozna zrobic furrore tylko na wsi ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bellissima 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 Miałam kiedys ten sam problem! Kiedy wchodziło coś nowego, kupowałam nie zastanawiając się,czy będzie mi to pasowało. Efekt był taki,że miałam szafe pełną modnych ciuchów, a nie miałam się w co ubrać, a najgorsze było to,że jak wychodziło z mody, to wszystko, co posiadałam. Kiedyś ktos dał mi złotą rade, której trzymam się do dziś. Jeśli chcesz sobie kupić coś nowego, to nie kieruj się ani modą, ani kolorem, tylko tym ,co masz w szafie! Dzięki temu dobierasz rzeczy, które będą Ci pasowały do pozostałych i tym unikniesz kolejnego sweterka, który do niczego Ci nie pasuje. Teraz mam czasem ochote na brązowe szpilki, czy czerwoną torebkę, ale nie skusze się, bo potem, żeby to założyć musiałabym skompletować całą garderobe , a po pierwsze nie stać mnie na to, a po drugie nie chciałoby mi się godzinami latać po sklepach tylko po to,żeby dokupić brakujące części garderoby ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach