Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bergamotka_26

Szampon i odżywka Intense Repair - LOREAL

Polecane posty

Gość Bergamotka_26

Z linii profesjonalnej! Ile kosztuje? Używałyście? Warto kupić? :)

Gość Bergamotka_26
buuuu nikt nie miał? nikt nie stosował?

mialam, bez cudow. mysle, ze maseczka z jajek i oliwy daje wiecej

Dzieki magfi, myślałam ze już nikt ich nie używał :) Szkoda, w końcu to dość dobre kosmetyki, a na loreal nigdy sie nie zawiodłam do tej pory.

Gość a22
mam te maseczke i uwazam ze zadna rewelacja!100 razy lepsza jest tez maseczka z loreala ale ta ktora sie kupuje normalnie w sklepie a nie w salonie fryzjerskim.Chodzi mi tu o ta zolta do wlosow zniszczonych i suchych!

Gość lap cap
witajcie dla mnie te kosmetyki sa rewelacyjne pachna tak bananowo z nutka melona, odzywka poprwia kondycje włosów szampon natomiast troche obciąża włosy, nalezy go bardzo dokładnie spłukać lub używać kilka razy w tygodniu a nie np. codziennie

Gość ledi
A ja sobie chwale serie LISS EXTREME oraz ABSOLUT REPAIR i szampon GLOSS COLOR do kasztanowych:) Farbuje regularnie wlosy, prostuje, uzywam suszarki...a wloski sa w swietnej kondycji. Przymierzam sie do wyprobowania nastepnej serii;)

Gość cati82
Ja mam wlasnie szampon l'oreal blonde shine, ktory likwiduje zolty odcien wlosow rozjasnionych,tez jest fioletowy, ale powiem wam juz koncze opakowanie 250ml, i wlosy po nim sa strsznie obciazone.. mimo ze splukuje bardzooo dlugo i dokladnie! I szybko sie przetluszczaja! A kupilam tez duza butelke absolut repair, wyprobowalam, ale zadna rewelacja..

Gość gość
Odżywka Elseve do niczego.., wygląd włosów tragiczny!!! Elseve w pewnym momencie zmieniło skład odżywki (żółte opakowanie) i włosy po myciu zaczęły się plątać, permanentne kłopoty z rozczesywaniem. Natomiast cena wzrosła. Podejrzewam, że składnik, który wyeliminowano albo zmniejszono to jedwab. Nie polecam tej marki zdecydowanie. Zmieniłam odżywkę i włosy stały się piękne i lejące.