Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciax20

Szampon koloryzujacy Casting z Loreala??Slyszalyscie o nim???

Polecane posty

Gość karolciax20

jak w temacie:)

Gość JAGUś
Słyszałyśmy:) a nawet używałyśmy. Wcale nie zmył się, a normalnie miałam odrosty jak po farbie i włosy musiały odrosnąć.

Gość karolciax20
Jagus--->>>spadlas mi z nieba:) a czy po nim wlosy nie wypadaly??i podobno trzyma sie go na wlosach 10 min to prawda????:)

wg mnie to taka sama farba jak inne a trzyma sie tyle co farbe czyli 20 min czy 30...nie pamietam. jaki kolor potrzebujesz? mam braz na zbyciu bo zmienilam farbe.

Gość karolciax20
wlasnie chodzi mi o braz!!!!!! ale mi chodzi o szampon a nie o farbe...

Gość JAGUś
No nie sądzę by należało trzymać ją tylko 10 minut na głowie, bo ja trzymałam normalnie, tak jak każdą farbę. Nie zauważyłam by wypadały mi po niej włosy, ale ja nigdy nie miałam takiego problemu z włosami. Jednak nie spodziewałam się, że ten szampon będzie zachowywał się na włosach jak normalna farba i że pojawią się odrosty, bo miałam wtedy włosy, że tak powiem za kość ogonową, a tak jak pisałam wcześniej musiałam poczekać aż włosy odrosną. Poza tym nie jestem pewna czy każdy z kolorów Ci chwyci, bo to zależy od Twojego wyjściowego koloru włosów:)

Gość Malezyjka
czesc :) wiesz ja tez uzywam tego szamponu koloryzujacego Loreal casting i wlasnie dzisiaj robie nim włoski :) Ja uzywam ciemnego brazu, tylko ma maly minus wg mnie ze za szybko sie zmywa... za kazdym razem jak myje włosy z zalem patrze jak moj kolorek powoli odpływa... a kolor jest naprawde ladny. No ale plusem jest to ze jest to szampon koloryzujacy a nie farba. Chociaz teraz jak patrzylam na moje wlosy to szczerze mowiac zauwazylam odrosty...tyko zdaje mi sie ze to nie od tego szamponu a od słońca w lecie ktore rozjasnia włoski na czubki głowy :)

Gość dzieki
dziewczyny!!ale mam pytanko:szukam wlasnie tego szamponu w kolorze wlasnie brazu,czy jest tylko jeden odcien brazu czy tez kilka?????

Gość JAGUś
Najlepiej idź do któregos z hipermarketów, bo chyba tam jest największy wybór:)

Gość Malezyjka
z tego co pamiętam jest kilka odcieni brązu, od jasniejszych po ciemniejsze. a wybór najwiekszy w rossmanie. przynajmniej u mnie :)

Gość bardzo
mi pomoglyscie:)wlasnie wybieram sie dzisiaj w poszukiwaniu:) bo jeszce wczoraj mialam kupowac z Welli ciemny braz tylko jak dla mnie wychodzi za ciemny Malezyjka->>>a Tobie wlosy po nim nie wypadaly??czy tak jak zawsze???

Gość Malezyjka
wiesz co do wypadania włosów to nie zauwazylam zeby wypadaly bardziej... ale swoją droga to calkiem sporo się one i tak wycierpią bo sa do pasa prawie i męcze je codziennie na rozne sposoby :P i wypada ich tez troche, ale to nawet dobrze bo i tak czasem uwazam ze moglo by ich byc mniej

Gość jak
ja bym chciala byc na Twoim miejscu...:)wloski do pasa...marzenie...:) ja mam cienkie wloski i bardzo CI zazdroszcze:)

Gość Malezyjka
dzięki :) ale wiesz...ja zawsze chcialam miec cieniutkie wlosy, ktore moglabym normalnie ukladac, a nie szarpac sie z nimi bo one zawsze robia co chcą.. mysle ze kazdy chce tego czego nie ma :P

Gość chyba
masz racje,a do tego teraz troszke sie martwie bo one zaczely bardziej wypadac:(