Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANECZKA 20

Narzeczony mowi mi ze jestem psychiczna -

Polecane posty

Gość ANECZKA 20

Ciagle sie odchudzam zawsze bylam bardziej pulchna kiedy moja waga doszla do 80 z 68 natychmiast wzielam sie za siebie rygorystyczna dieta i te sprawy dzis przy wzroscie 170cm waze 68kg i chcialabym jeszcze schudnac tak do 58-60 ale jakos staracilam silna wole czasem cos zjem i wtedy ide to zwymiotowac pozatym prawie nic nie jesm ale waga stoi w miejscu odchudzanie stlo sie calym moim zycie darze zeby schudnac jeszcze 10 kg na sile ale nie potrafie schudnac albo nie jem kilk dni potem nagle cos w siebie wrzuce np czekolade i ide wymiotywac chyba wariuje narzeczony twierdiz ze ejstem psychiczna moze i jestem ale tak bardzo chciabym schudnac odchudzam juz sie rok czasu wiec dieta typu 1000cal na mnie nie dizal bo tyle to jem zazwyczaj wiec musze mnie taki zamkniety kra g a on twierdzi ze nie jestem gruba z taka waga zastanawiam sie czy ma racje i faktycznie mi odbija nosze rozmiar 38 lub 40 ale raczej 40 chcialbym 38 nie wiem ile pownnam wazyc przy takim wzroscie ale czuje juz tez ze pomalu wariuje moze ktos doradzi?

Gość asdasda
Faktycznie wariujesz i jesteś psychiczna, no i Twój post jest chaotyczny...może najpierw porządek z psychiką o póxniej zdrowe i normalne odchudzanie a nie jakieś bzdury z wymiotowaniem włącznie? W każdym razei on ma rację..

Gość naprawdę masz problem
bulimia to choroba, może spróbuj rozmowy z psychologiem ?

Gość ANECZKA 20
a ile powinna wazyc 20 letnai dizewczyna z biustem w rozmairze 75 c przy wroscie 170? tu wsyzstkie co maja 170 cm to chca lub waza 50kg ja waze 68kg

Gość ANECZKA 20
nie mam jeszcze bulimi ale jestem na dobrej drodze i zdaje sobie z tego sprawe:-( odkad poszlam do nowej szkoly odchudzanie stalo ise moim nadrzesnym celem w zyciu wszystkie laski kosmetyczki piekne poany w drogich ciuchac chude a ja pelna kompleksow chyba mam nadizjej ze jak schudne bede taka jak one :-( zastanawiam sie ile powinnam wazyc przy 170cm wzrostu koleznaki waza od 50 do max 55 a ja a ja to takie brzydkie kaczatko

Gość do ANECZKI20
Moja mama ma 172cm wzrostu i waży 57kg, a biust ma 70DD więc jeśli będziesz ważyć około 60kg to na pewno będziesz super wyglądać:)

Gość ANECZKA 20
dziekuje bo wlasnie do tkaiej wagi daze

Gość naprawdę masz problem
Aneczko to jest jakiś jeden konkretny moment w którym człowiek staje bulimikiem ? proszę tu masz link do obliczania prawidłowej wagi: http://montignac.miniportal.pl/bmi.php

Gość lawinka55
Aneczko to jest prosta droga do anoreksji a co to jest za choroba napewno wiesz.Ułóż sobie dietę i jej przestrzegaj ,duzo się ruszaj.Nie wygłupiaj sie z wymiotami.Chłopak ma trochę racji i niewiem czy jeszcze długo będziesz jego narzeczoną jak tak będziesz postępować.

Gość 1983
JEśli chłopak Ci mówi śże dobrze wyglądasz to dobrze wyglądasz. Nie patrz na inne dziewczyny, to nie ważne że ktoś inny waży tyle, co to ma do rzeczy, mówisz o sobie, jesli ludzziom w Twoim otoczeniu się podobasz to ja nie widzę sensu się odchudzać, a zresztą to jest dobra waga. Chciałem zauważyć, że wielu mężczyzn nie lubi dziewczyn strasznie chudych czy mocno zbudowanych, dziewczyna musi mieć w kilku miejscach trochę więcej bo to czyni ją bardziej seksowną :)

Gość ANECZKA 20
dziekuje za rady wedlug tej stonki do obliczania bmi moja waga jest w normie ale wydaje mi ise ze 60kg to dobra wagla dla mnie nie ma co mazy ani o 55 ani 58 postram sie nie wariowac tylko malymi kroczkami dojsc do celu bez wymiotow postaram sie bo nie wiem co przyniesie nowy dzien :-(

Gość Kikka
Po pierwsze zmien narzeczonego! Ktos tak bliski jak narzeczony jest po to by nas wspierac a nie dobijac.Poza tym podobno kobiety trzeba kochac a nie rozumiec :))) Polecam diete kopenhaska.Dziala naprawde. Powodzenia!!!!!

Aneczko dlaczego tak sie przyczepilas do swojej wagi??...waga nie jest ZADNYM wyznacznikiem bo wszystko zalezy od wzrostu budowy grubych lub lekkich kosci....i co myslisz ze jak dojdziesz do tej swojej upragnionej wagi to raptem staniesz sie szczesliwsza zycie ci sie odmieni??guzik prawda... kikaa-no wybacz i ty polecasz dziewczynie ktora ma problemy sama ze soba diete kopenhaska??przeciez to pic na wode....nic sie prawie nie je po to aby schudnac szybko i jeszcze szybciej przytyc??ani to zdrowe ani skuteczne...jesli juz to polecam sport duzo warzyw owocow wody mineralnej zmiany nastawienia do jedzenia bo jedzenie to nie wrog, a przede wszystkim CIERPLIWOSCI... a tak w ogole Aneczko to cos ty sie tak zapatrzyla w te swoje kolezanki??a co sie obchodzi ich waga??ty patrz na to jak wygladasz a nie ile wazysz..jesli ci ktos mowi ze wygladasz db to znaczy ze jest ok...zycie ?..pozdrawiam i zycze wiecej obiektywnego spojrzenia na swoj wyglad...

aaa i w mojej ostatniej wypowiedzi wkardl sie blad ma byc nie ,,zycie,,tylko ,,zycze,,zdrowka bo przy takim trybie zycia jaki teraz prowadzisz moze byc z nim kiepsko..buzka