Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cola light

mam problem

Polecane posty

Gość cola light

jestem dzieckiem alkoholika i mam typowe objawy...tzn boje sie osamotnienia opuszczenia....jestem z chlopakiem ponad rok...nie szanuje mnie zabrania wielu rzeczy krzyczy po mnie i gdy probuje sie przeciwstawiac odwroci wszytsko tak ze to moja wina a ja przepraszam....bo chce by bylo dobrze....nie wiem co zrobic nie wiem czy mam tyle sil by dalej byc w tym zwiazku lub czy mam sily by go zakonczyc ciagle ludze sie ze to sie zmieni z radosnej dziewczyny ktora miala pelno przyjaciol stalam sie samotnym zrozpaczonym klebkiem nerwow

Gość cola light
widze ze i tutaj tez chyba jestem zdana sama na siebie

Gość ajv
jedyne wyjscie to sprobowac cos zmienic

Gość zmien chlopaka
skoro cie nieszanuje i to czym predzej, Badz zyczliwa dla swiata, to znajedziesz nowego, I przyjaciol

Gość ajv
racja, nie mozesz byc rozgoryczona, zerwij z nim i sprobuj zyc op swojemu, tak jak chcesz

wiadomo, ze powinnas go zostawić, ale to zalatwilo by sprawę polowicznie bo jak sama piszesz, Twoje zachowanie jest podyktowane wcześniejszymi obciązeniami. Chodzi o to zebys nabrala sil nie tylko do tego zeby go zostawić, ale zebyś umiala stawic czolo roznym trudnym sytuacjom, których w zyciu jest wiele. wiem, ze to latwo się pisze...:( ale moze poszlabys do jakiejs poradni tu na forum byc moze uzyskasz wsparcie ale to mimo wszystko raczej za mało, zeby dalo efekt w zmainie Twoich zachowań...

Gość zmien chlopaka
piszesz ,ze bylas radosna dziewczyna, wiec moze nie w rodzicach przyczyn, tylko w chlopaku - jest toksyczny widocznie.Nie masz co go zalowac. A ile masz lat?

Gość Eliza81
Mam chlopaka,ktory traktuje mnie jak szmate,wyzywa,poniza praktycznie w kazdej sytuacji.Jest problem taki,ze ja go kocham,po drugie nie wyobrazam sobie byc sama,boje sie samotnosci,boje sie zostac odrzucona,wiec jestem z nim mimo wszystko.Mysle,ze ktos nie bedacy w takiej sytuacji nie zrozumie i da rade,ze taki zwiazek nalezy skonczyc.Tylko,ze to sie bardzo latwo mowi.

Gość ajv
jezeli chlopak cie nie szanuje to juz jest przesada, nie mozna byc z kims takim, a nawet jesli wydaje ci sie ze go kochasz to tylko dlatego ze on tak na ciebie dziala, to jets takie nieswiadome wymuszenie ty czujesz ze musisz z nim byc bo on ci kaze, jednoczesnie traktujac cie zle, to jest typ wladczy niedobry

Gość cola light
wczesniej swoje problemy topilam w alkoholu i narkotykach i marzylam o wielkiej milosci....gdy zauwazylam ze komus na mnie zalezy...podporadzkowalam sie kazdej ego woli bylo by go miec i zeby bylo dobrze....przeciez o tym marzylam....mam 19 lat....

Gość ajv
i latwo sie robi tylko tzreba znalezc sile, powtarzac to sobie ze zrywasz i zadne przekonywania nie powinny ci eobchodzic, bo to sie nigdy nie skonczy na twoje nieszczescie

Gość ajv
ale tu chodzi o to ze jemu na tobei nie zlaezy tak naprawde, wiem ze to boli, ale on po prostu lubi czuc ze jest od ciebie lepszy nei potrafi zbudowac partnerskiego zwiazku, tylko kobiety ryby i dzieci glosu nie maja, to jest toksyczne

ojjj młodziutka jesteś ...:) pewnie dużo za Tobą ale jeszcze wiele przed i nie marnuj tego jesli mogę Ci coś poradzić to idz do Monaru, i to wcale nie ze zwględu na narkootyki, które brałas...albo nie tylko dlatego Po prostu tam mają super specjalistów i nikt Cie nie zostawi bez pomocy-niezależnie od tego po co tam przyjdziesz:) wiem bo moj facet tam chodzi na spotkania (nie ze względu na narkotyki) pozatym tam nie trzeba placić

Gość cola light
wiem ze to jest toksyczne...ale tak to jest ....nie mam w domu milosci to szukam jej na zew znalazlam i boje sie utracic....moja rodzina z zew jst w porzadku ...a tak naprawde mama pije proboala popelnic smobojstwo...nawet jak bylam malutka i tata wyjezdzal ona pila...a ja myslalam ze jest chora i przynosilam jej kolorowe tabletki zeby wyzdrowiala...gdy bylam starsza zaczelam jezdzic na imprezy alkohol i narkotyki dawaly mi namiaste szczescia ktorego nie mialam w domu...nawet moj wlasny ojciec nie wierzy ze jestem jego corka...to jest takie chore szukanie milosci i robienie wszytskiego byle by bylo dobrze........

Gość zmien chlopaka
19 lat to akurat tyle,zeby wiedziec ,ze czeka na ciebie jeszce wielu chlopakow a z drugiej strony zaraz zaczniez uniezalezniac sie od rodzicow. Pomysl, jak to najlepiej zrobic (nauka - praca?- no na pewno nie tem nieciekawy facet). Pomysl o sobie i o swojej przyszlosci . Tylko Bron Boze alkoholu, bo i nastepny chlopak nie bedzie cie szanowac. I nikt sie nad toba nie bedzie litowac. Musisz byc silna i na pewno wszytko sie powiedze. Powodzenia,

Gość ajv
ale nie mozna szukac milosci na sile, milosc przyjdzie wtedy wlasnie kiedy nie bedziesz jej szukac, zyj swoim zyciem, poznasz na pewno kogos interesujacego, nie siedz w tym zwiazku chyba ze chcesz tak zyc zawsze i wymagaj od ludzi zeby cie szanowali bo to jest wazne zebys czula sie pewna siebie a jesli naprawde zalezy ci na chlopaku porozmawiaj z nim i daj mu do zrozumienia co ci si enie podoba, i jesli mu zalezy neich sie zmieni ale gdy sytuacja sie powtorzy jesli znowu zle si ezachowa to odejdz od niego i nbei wracaj dopoki si e nie zmieni, ale nie gdy bedzie obiecywal tylko jesli naprawde zauwazysz zmiane

Gość cola light
dzieci alkoholikow takie jak ja wlasnie na sile szukaja milosci...i nic na to nie poradze

Gość ajv
jezeli godzisz sie ze swoim losem, uwazam ze tak sobei wlasnei to tlumaczysz ze taki juz twoj los i koniec

Gość Eliza81
ajv dobrze mowisz,ale czesto jest tak,ze ktos cale zycie czekal na to,zeby kogos kochac i dlatego jest naprawde bardzo trudno cos zmienic,ja na przyklad zrywalam juz kilka razy,mialam innych partnerow,a mimo to ciagle w mojej glowie byl on,ten,ktory nie powinien byc.Niestety rozsadek nie zawsze wygrywa

Gość cola light
latwo powiedziec masz sile...a ciezej ja znalezc...

Gość zmien chlopaka
milosci szuka kazdy. im bedziesz ciekawsza osoba , tym wieksze masz szanse spotkac kogos atrakcyjnego i godnego milosci. Jesli chcesz ciepla - to ludzie tylko na to czekaja - nawet na ulicy, w sklepie mozesz sie do kogos usmiechnac , to nie musi byc chlopak, Wyjdz do ludzi - jest wielu zyczliwych na swiecie, chlopak tez sie znajdzie i to nie jeden, napewno znajdziesz tez przyjaciolke, lu choc kolezanki, Ja czesto zagaduje do obcych ludzi na ulicy - chocby do starud\szek, ktore sie czesto czuja zagubione, Bo inni ludzietez maja problemy,nawet o nich nie wiemy. Usmiechaj sie, a los sie usmiechnie do ciebie

Gość cola light
skad mam czerpac sily??

Gość zmien chlopaka
usmiech nie wymaga wysilku i pare dobrych slow do kogos tez - zacznij od tego - to naprawde dziala

Gość cola light
dzisiaj sie poklocilismy naprawde ja nic nie zrobilam :(:(:(:( i wiecie co teraz ja wydzwaniam i przpraszam i pytam czy mu jeszcze zalezy a on ma mnie totalnie gdzies teraz wylaczyl telefon...ja juz sobie nie radze...znow cala noc nie zasne...

Gość cola light
czemu ja to robie :(:(??? siedze i zalewam sie lzami....az mnie serce boli....czemu jest taka naiwna?? czemu na to pozwalam....juz nie widze zadnej nadzieji........powoli wypalam sie o ile juz sie nie wypalilam...

Gość cola light
gdyvym miala sily dawno bym wszytsko zmienila...gdybym tylko miala skad czerpac sily

Gość cola light
chyba was zanudzam....

Gość Eliza81
cola light nie bede pisac,zebys sie nie martwila i tak dalej,bo sama nie raz slysze tego typu pocieszenia i nic mi to nie daje napisze tylko,ze naprawde Cie rozumiem,wiem dobrze,co czujesz,bo 1000 razy robilam dokladnie to samo i pewnie nie raz jeszcze zrobie i niejedna noc przeplacze jestes jeszcze???

Gość gość
Toksyczny zwiazek, facet ściąga cie tylko na dno. Stajesz się bezwartościowa i wkrótce zrobi z tobą co zechce. Baby są głupie i naiwne że szok