Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patikot

jeanine

Polecane posty

jak libido po jeanine. wczesniej bralam novynette i bylo tragicznie. przechodze na jeanine. co myslicie?

Gość poszukaj sobie w wyszukiwarce
juz byl topik o identycznym tytule

szukalam juz w wyszukiwarce ale zalezy mi na prywatnych opiniach. producent zachwala ale tylko dziewczyny powiedza szczerze.

u mnie nic się nie zmienio, było okej. ale moje libido nie spadło ani przy marcilonie, ani przy harmonecie, ani przy jeanine i przy marvelonie, który teraz biorę. ale jeanine mają więcej homonów od novynette, więc może będzie okej, bo moze p[o prostu potrzebujesz większej ilości estrogenów.

najbardziej wkurza mnie to ze kiedy juz mozesz bo tabletki chronia przed ciążą to nie chce ci sie bo nie masz ochoty. szukam takich tabletek ktore nie obnizaja ochoty tak bardzo jak novynette. narazie po jeanine jest ok ale to dopiero 1 tydzien brania. boje sie co bedzie dalej. moze yasmin beda dobre? sama nie wiem.

podobno jeanine to tabletki czwartej generacji. czy ktos wie o co chodzi i jakie tab. wchodza w sklad tej generacji?

Gość IV generacja
na razei tylko jeanine - bo ma drospirenon. czy nie zatrzymuje wody...to nie wiem, ale wydaje mi się, że tylko yasmin jest w ten sposób rklamowana:o a jeżeli chodzi o libifo, to może jak Ci z jeanine nie wyjdzie, to porozmawiaj z ginem na temat trójfazowych, one bardziej naśladują cykl kobiety, może wtedy nie będziesz miec problemów:)