Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama_chrzestna

Co kupić na roczek?

Polecane posty

a ja wlaśnie za pieniążki z roczku kupilam mojej córci rowerek (wydaje mi się że taki sam o jakim Ty wspominasz autorko) trójkołowy z szeleczkami,barierką chroniącą przed wypadnięciem i pomostem na nóżki i moja córcia była po prostu zachwycona nim,na spacer zamiast do wózka wsadzaliśmy ją do tego rowerka i wszyscy byli szczęśliwi- mala bo miała wielką frajdę widziała więcej,a pozatym rowerek miał dużo bajerów typu melodyjki itp,a ja bo był lżejszy od wózka.Oczywiście służył jej długo bo potem zdemontowaliśmy pomost na nóżki i barierkę i mała już sama jezdziła nie trzeba było jej pchać.Ja osobiście uważam że jest to świetny prezent i dzidzia i jej rodzice będą zadowoleni

Gość mama-wiktorka1
Mój mały w czerwcu będzie miał roczek:) i już od paru dni ma rowerek:) bardzo mu się podoba gra mu różne melodyjki i odgłosy zwierząt, i ma lustereczka :) taki rowerek jest nawet od 7 miesięcy do 3 lat:)

Gość TIFCIA
Witam,jestem mama rocznej Weroniki, pomysłałam o prezencie w kwestii długoterminowej lokaty, zakłada się dziecku lokatę i wpłaca się różńe kwoty (w zależności od możliwości) oczywisćie wpłacać mogą również dziadkowie, rodzice chestni lub znajomi (jeśłi mają życzenie), dziecko pieniądze może wypłacić w wieku 18 lat i ma juz jakis start w życiu,i swoją gotówke, a co do prezentów bardziej materialnych moje dziecko uwielbia się bawić różnego rodzaju pilotami do telewizorow, dvd itp, pozdrawiam serdecznie wszystkich TIFIA

Witam, Moze zajrzycie tutaj, maja ciekawe zabawki w przystepnych cenach www.szkrabolandia.pl Pozdrawiam

Gość o nie nie nie
mój dostał rowerek na dwa latka a roczek to za mało, chyba że na pozniej. Mój np dostał zabawke Garnuszek Na Klocuszek z Fisher Price, bardzo fajna i bawi sie nią do dziś czasami a ma 3 lata :) Ale na roczek idealna, uczy kolorków, koordynuje ruchy, pokazuje kształty. Polecam.

Gość karinia22
A ja muszę wysłać swojemu chrześniakowi paczkę na roczek bo mieszka za granicą i nie mam możliwości pojechać do niego na urodziny. Nie wiem co kupić:( wiem tylko tyle, że musi się zmieścić w paczkę rozsądnej wielkości, więc rowerek odpada:(myślałam o jakiejś zabawce i ciuszkach, i mam pytanie w związku z tym ile pieniędzy przeznacza się na prezent dla chrześniaka?może mi ktoś podać chociaż jakieś minimum?

Gość mama 10 mies. szkraba
jestem na bierzaco w tych "sprawach" i nie uwazam zeby rowerek tory chcesz kupic byl czyms zlym. ja sama bardzo bym sie ucieszyla gdyby moj synek dostal taki rowerek bo jak widzi taki u kogos to chce do niego usiasc. zabawka edukacyjna jest rowniez dobrym pomyslem. ale nie uwazam zeby kupowanie ubranek bylo najlepszym rozwazaniem na brak pomyslu na prezent. ja osobiscie uwazam ze od kupowania ubranek sa rodzice poza tym kazdy ma inny gust

Gość marzeeeeena
rowerek to jest fajny pomysł, sama kupiłam swojej 10 miesięcznej córce która zresztą już doskonale chodzi. Rowerek jest z rączką do prowadzenia, zdejmowaną barierką dla mnieszych dzieci aby nie spadły z siodełka, blokadą pedałów i kierownicy, oraz dodatkowymi podnózkami - dlatego teraz z niego korzystamy i córka lubi na nim być wożona. Jak podrośnie to będzie używać go jako zwykłego rowerka, także jest to rowerek na dłuuugi czas.

Gość marzeeeeena
aha ktoś powyżej polecał garnuszek na klocuszek, córka też taki ma od kilku miesięcy i uważam że jest to świetna zabawka i też może być na prezent. Na allegro mozna kupić nową za 90 zł, w sklepie o wiele drożej. Sama też mam dylemat bo córka kończy roczek 2 listopada i nie wiem co jej kupić :/

Gość najlepiej kiecuszke i kasiore
daj..rodzice sami zadecyduja co kupic, co im potrzebne, moze zamiast kolejnej zabawki woleliby przeznaczyc kase na kombinezonik na zime, moja córa dostała wypasiony bujak od chrzestnego , tylko ze nie chce w nim siedziec;/ i łachy od roznych osob ( mam juz tyle ze nie wiem w co mam ja ubierac) wolałabym troche kasy i kupic pampersy, chyba te prezenty zaczne opychal na allegro, dziecku naprawde duzo nie trzeba, a kupowanie rowerka na przyszłość jest dziwne, prezent sie kupuje na teraz a nie na wakacje ktore sa za pół roku:>

Gość sandra_net
Myślę ze huśtawki to, to co dzieci lubią najbardziej. Zwłaszcza w tym wieku! Dzieciom kołysanie sprawia ogromną frajde i co ważniejsze uspokaja je, że przestają płakać:) Tutaj podaje Ci linka http://www.dmuchane.pl/index.php?p405,hustawka-kubelkowa-2w1-302 . To bedzie strzał w dziesiątkę. Prezent, dziecku sprawi dużo radości, a Tobie nie wyczyści portfela ;)

Gość nida
moze hustawke do powieszenia lub mini zjezdzalnie plastikową ;]pzdr

Gość Sylwussx
polecam fajną stronkę z której można ściągać dużo fajnych plików filmów, zdjęć, muzykę, a także zarobić pieniądze. Klikając w poniższy link http://chomikuj.pl/?page=175369

Gość tez mama chrzestna
ja kupilam hustawke taka do rozkladania na palaku, takim jaby stelazu, swietna sprawa. Nikt inny na ten pomysl nei wpadl i bardzo malej przypadla do gustu:) firma chyba tako:) bordo roz dla dziewczynki i niedroga 159zl@)

Gość aurelia_bor
www.smykolandia.eu mają tam fajne pamiątki na roczek i zabawki

Gość moja corka ma za tydz. roczek
i dostanie - wielka pakę klocków, stolik eduk., krowę na biegunach, rowerek 3kołowy żyrafa - pchacz, szlafroczek, ręcznik, zabawki inne, ciuszki.

Gość bambiii.
up

Ja kuplam posrebrzana ciuchcie na allegro-uwazam, ze bardzo fajny prezent>Taki sam moj maly dostal na chrzciny.sa tam dwa pudeleczka-na zabek i na pukielk wlosow orac skarbonka. Moj synek uwielbia ogladac ta ciuchcie i wypytywac jakto bylo jak on mial chrzciny i kiedy tego zeba tam wrzucimy.

Gość klipa
moim zdaniem to rowerek na 3 kołach i wielki pluszak. bo rowerek sie przyda na dłuzej taki miś to napewno pamiatka na dłuzej bo jak zabawka plastikowa sie zepsuje to z reguły ląduje w koszu. ja mam takie zdanie:)

Gość portrety na zamowienie
Portrety,karykatury,osobisty aniol stroz na zamowienie tanio!!! portrety na zamówienie i inne W 100% RĘCZNE WYKONANIE, profesjonalnymi materiałami najwyższej jakości gwarantującymi trwałość obrazka: papier fakturowy firmy CANSON,ołówki,kredki bądź węgiel. Wszystko to oprawione w kolorową ramkę (dostepne kolory:różowy,czerwony,niebieski,zielony) Projekt i wykonanie obrazka są mojego autorstwa, Jeśli już zdecydowaliby się Państwo, wówczas proszę o przesłanie do mnie meila wraz z imieniem,datą urodzenia dziecka bądź swoje życzenia. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać pod e-mail: xxxxxxx Wykonuję również portrety,karykatury,projekty. ZAPRASZAM

Gość Anula :)
A ja polecam cos bardzo oryginalnego i na pewno niepowtarzalnego :) Coś co jest pamiątką na długie lata!!! Obrazki na których znajduje sie literka na która zaczyna sie imie dziecka jak również miś. Oprócz tego na każdym obrazku widnieje imie dziecka i data urodzenia. Wykonuje takie obrazki haftem krzyżykowym. Metryczki,pamiatki z okazji narodzin dziecka oraz pamiatki Chrztu Świetego Serdecznie polecam!!! Zerknij tutaj: http://haftdladziecka.blox.pl/html

Gość mama dziewczynki
wydaje mi się że rowerek to dobry pomysł ;]

Gość Grabelka :)
Ja właśnie dziś sprawiłam mojemu ukochanemu chrześniakowi prezent na roczek. Zamówiłam u fotografa sesję zdjęciową. Zdjęcia wyszły cudne, rodzice małego bardzo zadowoleni. Polecam taki prezent :)

Gość mama654132
nie dawno moje dziecko obchodziło pierwsze urodziny dostało różne prezenty takie jak : - srebrny obrazek Anioła Stróża - medalik - duzo róznych edukacyjnych zabawek - ciuszki - zabawki do kąpieli - pieniądze ale jeszcze nigdy nie spotkałam się z rowerkiem jeżeli nie macie pomysłu ale tak na prawdę to poprostu dajcie pieniądze to mama kupi chociaż coś dla dziecka np. pampersy czy coś przydatnego albo wy kupcie coś takiego jak np. zupki, pampersy czy kosmetyki pielęgnacyjne :)

Szczerze polecam krzesełko, moja córeczka ma je i naprawde zabawa sprawia jej wiele radości i satysfakcji:) Mamy sporo zabawek formy Fisher- Price bo wychodzę z założenia, że lepiej kupić coś droższego a na dłużej, niż jakąś zabawkę, która psuje się po kilku urzyciach(chociaż i takich u nas pod dostatkiem za sprawą babci;))) Jak wspomniałam mamy sporo zabawek interaktywnych, jednak krzesełko miło zaskoczyło mnie zarówno konstrukcją(łatwo się składa bez użycia narzędzi), jak i samym "wyposażeniem":) W naszym krzesełku na stoliku znajduje się książeczka, lampka oraz kredki, każda z tych zabawek jest niesamowicie zajmująca. Świetne wesołe pioseneczki w trzech trybach, czytanki po polsku zaraz po tym powtarzane po agielsku, naprawdę można wymieniać dużo zalet..Jestem zadowolona z zabawki, ale to już normalne jeżeli chodzi o zabawki tej marki. Żeby nie było, że mówię jedynie za siebie to moja córa na pewno potwierdzi, krzesełko stało się jej ulubioną zabawką.Polecam na pewno nie pożałujecie zakupu:)

Gość Mama B&B
Witam, polecam zabawki edukacyjne Fisher Price. Ja obecnie testuję z synkiem krzesełko uczydełko i jestem bardzo zadowolona, a młody zachwycony... Niewazne jaka płeć dziecka...i chlopiec i dziewczynka bedą zachwyceni ;-)) Taki roczniak zaczyna nucic, spiewac, uczy sie pierwszych słow ;-) Szczerze polecam, mama dwójki p.s (moja 4,5 letnia córka spiewa razem z krzesełkiem piosenki w wersji polskiej i angielskiej ;-))