Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leyka

Olejek rycynowy na paznokcie...?

Polecane posty

Gość Leyka

No wlasnie jak sie go uzywa do wzmocnienia pazurkow? I czy faktycznie to dziala...?

Gość vivka
raczej slabo, smaruje nim paznokcie codziennie ( od ponad miesiaca) , czasem podgrzewam, i .................. dalej sie rozdwajaja:/

Gość Leyka
Qrcze a masz jakis sposobik na pazurki? Jakas odzywka czy co...? Bo mnie juz szlag trafia... :/

Gość Lishka
a ja posmarowalam pare dni z rzedu i przestały mi sie rozdwajac pazurki :) teraz olejek stosuje na rzesy :)

Ja bym polecała oliwę z oliwek.Podgrzaną rzecz jasna. Podobno rewelacyjna. Ja jakoś nigdy nie miałam cierpliwości do regularnego stosowania.

Gość ona76
A ja polecam odżywki do paznokci Sally Hansen, mnie pomagają, mam dużo mocniejsze paznokcie, jest ich bardzo duży wybór, teraz używam - z diamentami. Polecam, choc trochę kosztują.

Gość kosma21
ja też stosuję olej na paznokcie (od tygodnia) są w lepszej kondycji. Rzęsy smaruję i teraz nie potrzebuję tuszu do rzęs, bo wyglądają rewelacyjnie także bez kosmetyku :) (miałam ledwo widoczne, krótkie, a teraz są jakby dłuższe, ciemniejsze, przez co oko zyskało). Polecam

kosma21 jak tym olejkiem smarujesz,podgrzewasz go?jesli tak to co to za rożnica??

Gość kosma21
do aga Nie podgrzewam, jestem na to zbyt leniwa ;). Smaruję sobie olejkiem jak kremem. Każdy paznokieć osobno :)

Gość yoooooooooooooo
czyli mam wziąść zwczajny olej lekko go podgrzac i dac na pazurki i rzęcy?? tak??

Ja uzywalam jakis czas olejek rycynowy na rzęsy,faktycznie pomogło! A paznokcie polecam zwykły olej (najzwyklejszy),podrzac i moczyc łapki ...Naprawdę świetnie natłuszcza paznokcie,robią się znacznie mocniejsze i wyglądają dużo ładniej...Pozdrawiam!

Gość kajkaa
do kosma21---> jak stosujesz ten olej na rzesy????

A więc tak... 1. kupuję olejek rycynowy ;) 2. otwieram zakrętkę 3. wylewam troszkę olejku na opuszek palca wskazującego 4. i smaruję tym palcem rzęsy palcem wskazującym i kciukiem 5. palec wskazujący nad rzęsami, kciuk pod rzęsami (jak zalotka) 6. moczę patyczek do uszu w olejku 7. i smaruję tym patyczkiem rzęsy na dolnej powiece. 8. idę spać smaruję już z miesiąc. Dla mnie najlepszą recenzją olejku jest gdy koleżanki i mój men mówią: pomalowałaś rzęsy?? Masz śliczne ;) A to zasługa olejku. Oczywiście wzmocniły się, są czarne, dłuższe i grubsze ;) polecam :D:D;)

p.s. na początku słabsze rzęsy będą wypadać!!! później wszystkie już będą wzmocnione.

Gość maliiiiia
oki dzieki za rady laseczki:)

Gość podgrzewacie
podgrzewacie ojejek rycynowy??

Gość kosma21 a czy Tobie
bardzo te słabsze rzęsy wypadały? i czy stopniowo? bo ja mam b. słabe i nie chciałabym żeby mi wszystkie wyadły nawet jak na początku :o a czy innym kobitką też na początku wypadały?

Gość olejek jest super
zawsze mialam ogromne problmey z paznokciami, przez kilka lat byly wiecznie rozdwojone tak az do połowy... okropienstwo zaczelam stosowac olejek rok temu.. po jakims czasie zauwazylam ze robia sie coraz mocniejsze. dzis mam piekne dlugie paznokcie,az sama nie wierzę nakladam codziennie przed pojsciem spać

Gość olejek jest super
na rzesy nie stosowałam, ktos moze probował?? jak efekty??

Gość rycynkowa
zaczełam stosowac olejek od kilku dni, poradziła mi babcia. i juz wudze poprawę! rano gdy sie budzę czuje jakby moje paznokcie były twarde i mocne

Gość słyszałam co nieco
i po olejku szybciej rosna pazkokcie

Gość aneczka 20
a ja polecam olejek rycynowy pare kropli dodac i żółtko i ta ciapke na włosy włosy ślicznie błyszcza i sa zdrowsze tylko trzeba 2 razy gdzies umyc główke bardzo tłusta ta mieszanka:) ale działa

Gość _kiniak_
ja czasem robie taka papkę: odzywka do włosów i olejek-trzymam z godzine włosy piekne i zdrowe:)

a ja polecam tez: dosteone w drogeriach specjalnie do tego przeznaczone olejki so skórek i paznokci, wystepuja z keratyną, ja dodałam dodatkowo krople z wit. A i E zakupione w aptece. Trzeba być cierpliwym i wsmarowywać w paznokietki oraz skórki preparat---> 2 RAZY DZIENNIE....wiem, nie chce sie, ale mozna sie przyzwyczaić. Jak miałam długie paznokcie to równiez smarowałam wystajaca czesc paznokcia, naprawde efekty widoczne sa.... olejek rycynowy,,,,,,stosowałam na brwi :) na rzesy nie miałam cierpliwości. Zalezało mi aby brewki troche przyciemnic i zageścić. Wiadomo, że efekt nie jest natychmiastowy i specjalnie gigantyczny ale zauwazyłam lekką poprawę

Gość .koniczynka.
do tej pory stosowałam olejek rycynowy na paznokcie i rzeczywiscie jest super. musze spróbować na rzesy i brwi:)

Gość jrkyuulo;lhergehtjl;
up

Gość gość
Kiedyś stosowałam olejek rycynowy na włosy i... totalnie nie polecam. Może szukam dziury w calym, ale stwierdziłam, ze wrecz nadmiernie zaczely wypadac. Ale na paznokcie - rycyna pomaga wydatnie. Stają sie twardsze i bardzie blyszczace. Tu mozna wiecej poczytac o stosowaniu olejku rycynowego na paznokcie: http://bzzy.pl/rycyna-na-paznokcie

Gość kacianos
Odżywka new nails, ewentualnie oliwka tej samej firmy. Mniej więcej kilka tygodni trwał całkowity powrót do normalnego wyglądu moich paznokci. W tym momencie są ładne, zdrowe, estetyczne i można powiedzieć, że przeszły diametralną przemianę.