Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lishka

starsi panowie... ?

Polecane posty

Gość Lishka

moze ktos wie skad to sie bierze, ze czesto interesuja sie mną ze tak powiem starsi panowie...tzn. około 40 letni. Ja sama mam 21 lat, nie wygladam na starszą, ale wiekszosc z zaczepiajacych mnie osob , czy tez gapiacych sie / czy to na ulicy, czy w tramwaju,autobusie/ sa to wlasnie ci starsi. Okay nie mam nic przeciwko starszym , ale młodszych tez lubie :P czy starszych interesuje jakis okreslony typ dziewczyny, czy liczy sie tylko ze jest mloda?

Gość santana..
przechodzą kryzys wieku średniego, polują na każdą młodą dupę, wiedzą że jak będą namolni to w końcu coś upolują, a jak upolują młodą dupę to się bardzo czują się dowartościowani zwłaszcza wśród kolegów, takich samych starych pryków. Znasz ten kawał?? Na balu jeden oficer pyta drugiego: -jak to robisz że tak dużo załapujesz dużo nowych młodych dup?? - a zapraszam młodą dupę do tańca i pytam wprost czy pójdzie się ze mną przepierdolić -ale przecież za to można dostać w gębę -no tak oczywiście, ale znacznie częściej się pierdoli stare pryki polują różnie ale wszyscy podobnymi metodami, a ulubionym sposobem jest wmawianie młodej dupie że to miłość..oczywiście jedyna, cudowna ...i tym podobne pierdoły. A głupie małolaty dają się na to nabrać...i brną w romans ze starym i zwykle żonatym i dzieciatym obleśniakiem....do tego kasa, bryka, i blichtr jakiejś tam władzy (może szef, kierownik lub majster...albo opowiada że jest premierem, prezesem, dyrektorem....a w rzeczywistości możr być bezrobotnym hydraulikiem)

Nie przesadzaj zaraz sie na ciebie patrzą :O Jak masz wielkie o sobie mniemanie - spójrz w kosmos :-D

Gość internautka78
up wl napisz cos u mnie na topiku...

Gość Lishka
tu nie chodzi o mniemanie o sobie... ale o fakty

ha ha ha .... Każdy widzi to co chce :-D INTERNAUTKA 78 - A GDZIE TWÓJ TOPIK?

Gość Lishka
kadzy widzi to co chce...ale gdy wiekszosc dookoła widzi to samo to co... wtedy to juz są fakty. wiesz nie kazdy musi ubarwiac sobie zycie, bo jest ono wystarczajaco kolorowe :)

Gość jamesmk2003
Ja mam 45 lat i nie widze sie z jakas 35 letnia starucha. Kobieta w tym wieku to rupiec wiec jestem znowu samotny. Moze pojade na Filipiny. Have a nice day. James.