Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze napiscie

czy biała czekolada jest tak samo tucząca jak zwykła?

Polecane posty

Gość prosze napiscie

???

Gość jasne ze tak

mnie sie wydaje ze to bez znacenia czy to czekolada biala czy jakas inna czy to snickers na przyklad to wszystko jest niestety tuczace

Gość Twoja wypowiedz
co do czekolady jest tak glupia jak Twoja stopka czekolada biala jest bardziej tuczaca, poczytaj sobie jak sie ja produkuje, to jest TLUSZCZE zebrany przy produkcji czekolady ciemnej

Gość chyba nawet bardziej
sprawdziłam 100 gramów czekolady białej to 587 kcal, ciemnej, gorzkiej, bez dodatków 531.

Gość prosze napiscie
Dlaczego jasne ze tak , przeciez nie zawiera kako?

Gość prosze napiscie
uuuuuuuuuups - no to mam problem ...przed chwila wchłonęłam całą...:PDzieki.

Gość bedzie poprawka
tylko Twoja wypowiedz jest glupia, Ty jestes przykra jesli milosc jest dla Ciebie niczym a nic wszystkim buhahaahhehehehahahehhehehe

Nie rozumiesz sensu aforyzmu... przykro mi, ze nie potrafisz sie w niego wczytać, ale to twoj problem:)

Gość faktycznie głupie jesteście
to nie kakao jest przecież najbardziej tuczącym składnikiem czekolady

bo gdybyś była choć troszke inteligentna to byś zrozumiała ze miłość jest dla mnie WSZYSTKIM a nie niczym

Gość yuha
Jak Wy się tak odchudzacie to ja się nie dziwię czemu ciągle powstają nowe topiki o dietach.:o

Gość masz racje
tak samo jak piszac 2xE w imieniu Amelia i porownujac kalorie bialej i ciemnej czekolady naprawde tyle samo?? buhahahahehehehahahahehehe no przeciez sprawdzalas INTELIGENTKO JEDNA

Hahahaha teraz to sie ubawiłam po pachy;) Nie masz sie czego czepić to w moim nicku szukasz błędu hahahaha.... specjalnie napisałam przez dwa \'e\' -dla twojej wiadomosci:) Doprawdy zabawna jesteś

A tak na marginesie to kiedyś w sklepie z ciekawości porównałam zawartość kaloryczną ciemnej czekolady i białej. Róznica była mniej więcej o 10 kcal.... wiec wybacz, ale to prawie taka sama zawartośc kalorii:) Nikt przy zdrowych zmysłach nie liczy co do jednej kalorii. Więc śmiało mozna powiedzieć ze mają mniej więcej tyle samo kalorii

Gość uhuhu
ponoc biala ma wiecej tluszczu niz ciemna bo kakao sie nimi zastepuje.smacznego

słyszałam że biała czekolada jest bardiej tucząca i mniej zdrowa od ciemnej, gdyż zaiwera czegoś tam mniej zdrowego mniej - nie wiem nie bede zmyślać, ale w każdym razie lepsza jest podobno ciemna... :)

Gość do masz racje
sorry, ze sie wtracam, ale musze to powiedziec: jestes strasznie prymitywna i prostacka. Przynajmniej tak wynika z Twoich wypowiedzi. Pozdrawiam:)

Gość c555y2
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/

Gość kikuy7
Poszukując ciekawego prezentu dla seniora, warto wybrać coś niekonwencjonalnego, co pozwoli mu przypomnieć sobie młode lata. Najlepszy będzie produkt, który sprawi mu przyjemność. https://www.harempower.pl/