Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martta

UROSEPT-pomaga?

Polecane posty

prosze o rade,furagin mi sie skonczył,a nie mam narazie czasu isc do lekarza,bo przeciez furagin jest na recepte.Czy UROSEPT pomaga?

Gość magdaaaaaaaa
jesli nie masz furaginu probuj uroseptu, nic ci nie szkodzi, a moze akurat pomoze.

urosept to bardzo, bardzo delikatny diuretyczny środek ziołowy - raczej mozna stosować juz po wyleczeniu, aby infekcja nie powróciła. Furagin możesz kupić bez recepty!!! jesli to poważniejsza infekcja lepiej niech lekarz przepisze odpowiednie antybiotyki

Gość nie sprzedadzą Ci Furaginu
bez recepty!!!!Trezba mieć receptę!!!!!!!!

Gość mi pomógł ... też byłam w
awaryjnej sytuacji brałam urosept aspirynę i piłam szklankę świeżo wyciśniętego soku z cytryny

Gość emu-80
Najlepiej furagin,bo urosept jest ziołowy i można go brać zapobiegawczo albo po wyleczeniu.Pij dużo wody z cytryną weź witaminę C. Furagin jest tylko na recepte.

Gość mi pomógł...też byłam
Teraz wszędzie reklamują lek o nazwie "uklad moczowy" - po prostu. Może też warto spróbować?

Gość szkoda że Furagin jest
na receptę.To najlepszy lek na zapalenie pęcherza.Na zaapelnie pęcherza pomaga też No-spa,działa przeciwbólowo i rozkurczowo-pomaga na bolesne parcie ne pęcherz:-oSwoją drogą,my kobiety mamy przerąbane z tym zapaleniem pęcherza:-(Faceci chyba nigdy na to nie chorują...gdzie tu sprawiedliwość:-P

Gość polecam to
niestety nie pomaga...bralam tydzien i nic ale jesli chcesz cos kupic bez recepty to : ginjal tylko ze koszt juz wiekszy ok 30zł / 100szt ale lakarz mi to polecil a nie urosept bo powiedzial ze to lipa:)

Gość mi pomógł...też byłam
to jeżeli to nie był urosept - to aspiryna i sok cytryny mi chyba pomogły! :) to było rok temu , żadnych nawrotów nie było