Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mordka 20 lat

Prosze o pomoc... To dla mnie naprawde ważne

Polecane posty

Gość Mordka 20 lat

Witam! Mam pewna watpliwosc, dlatego postanowilam, ze tu Was drogie dziewczynyz poradze... Otoz w miniona sobote bylam na weselu. W niedziele ok. godziny 11 wymiotowalam (dodam,ze tym, co zjadam rano czyli herbata i kromka chleba). Zazywam tabletki Cilest (to moja 3 opakowanie, koncze juz je, a dokladnie to w poniedzialek 19.09.). Przyjmuje je zawsze o 23 (czasami o 22:30, albo 23:30 - ale to przeciez nie wplywa na ich skutecznosc). Wiem, ze tabletka zdazyla sie wchlonac bo roznica miedy przyjeciem jej a wymiotami to 12 godzin. Moje pytanie brzmi - czy jestem zabezpieczona w pelni, czy wymioty maja jakis wplyw na jej dzialanie (moge sie przeciez mylic), czy powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczene?(prezerwatywy)? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam

Gość Mordka 20 lat
Prosze o odp.....odswiezam :)

Gość nie dramatyzuj
Tableta juz dawno sie wchlonela, jestes zabezpieczona

Gość Mordka 20 lat
Dziekuje za odp! :)

Gość OD-Świe-ŻaM

Gość maxyma
Hej, nie masz się czym przejmować. Naprawdę. :)) minęła wystarczająca ilość godzin, żeby tabl wchłonęła się. Organizm czeka tylko na następna tabletkę. Przyjmij ją sobie o 22:30 tak jak przeważnie i się nic nie martw. :) przykro mi że miałas takiego pecha na weselu... coś CI zaszkodziło? pozdrawiam serdecznie