Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Veronka

... MAŁE SZCZĘŚCIA ...

Polecane posty

Witajcie! Mnóstwo na tym forum smutnych, trudnych tematów... Można wręcz odnieść wrażenie, że brak ludzi szczęśliwych... Wiem, że każdy z nas ma swoje problemy, ale czy mimo wszystko potraficie stwierdzić, że jesteście szczęśliwi, zadowoleni z życia? Piszcie proszę o powodach swoich radości, podzielmy się tym, co pozytywne w naszym życiu, stwórzmy topik pełen optymizmu i nadziei... :) Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że znajdą się wśród Was osoby mogące stwierdzić: \"jestem szczęśliwa/y\"...

Gość A my ostatnio
z mężem zafundowaliśmy sobie do domu zmywarke do mycia naczyń i bardzo sie cieszę :-D (po 33 latach małżeństwa :-D)

Ja tez jestem szczesliwa. Tak po prostu.Bo czemu mialbym nie byc??? Za 12 dni(juz tylko 12) wracam do Polski,mam przed soba kolejny rok akademicki i juz teraz wiem,ze bedzie swietny,mam swietnego faceta z ktorym jest mi naprawde dobrze....tak,JESTEM SZCZESLIWA :)

Gość mój
jestem szcześliwa bo za godzine kończe prace i jade do domku zrobić obiad który zjem z moim ukochanym jestes szcześlwa bo widzę słyszę mówię chodzę walczę bo mam życie które i tak upadnie ale jest fantastyczną przygodą :) bo mam cel i miłość

Gość sam1
Jestem szczesliwy bo mam dach nad glowa,mam co zjesc i nie choruje .......... wlasnie sie rozwodze z tego powodu tez jestem szczesliwy.....................jestem szzcesliwy ze jestem.

Dziękuję Wam. Naprawdę wspaniale, że potraficie cieszyć się zarówno z tych \"poważniejszych\" spraw, jak i drobnych. Ja też jestem szczęśliwa, bo mam swoją drugą połówkę... Miłość mnie uskrzydla i dodaje sił do zmagań z problemami. Bo wiem, że razem poradzimy sobie z nimi. :) Pozdrawiam wszystkich cieplutko i czekam na kolejne Wasze małe i duże szczęścia.

NIENIA A skąd wrócisz do kraju i po jakim czasie? Pewnie już mocno tęsknisz za domem, co? Trzymam kciuki za Twój szczęśliwy powrót. :) PLUM PLUM Pochwal się gdzie wyjeżdżasz. :P Mam nadzieję, że świetnie wypoczniesz. Oj, nie ma to jak laba... ;)

PLUM PLUM Naprawdę fajnie, wykorzystaj ten czas jak najmilej. Ja też mam jeszcze dwa tygodnie wakacji, a potem znów na uczelnię. :) Pozdrawiam i życzę wspaniałego urlopu!

Gość rocznik_bieżący
Witam, właśnie pod tematem: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3020880&start=0 rozpocząłem dyskusję o tym czemu ludzie nie potrafią się cieszyć życiem i wykazać się optymizmem, temat pokrewny, zapraszam :) A ja cieszę się ze wszystkiego, bo życie jest piękne. Potrafimy czuć, myśleć, decydować sami za siebie. I to jest właśnie piękne, że niekt nami nie może pokierować, to My kierujemy własnym życiem, a skoro kieruje swoim życiem to w taki sposób żeby było ono dla mnie przyjemne i wesołe. Cieszę się cały czas, czasem nawet siedzę w autobusie i nagle potrafię zacząć się uśmiechać bo coś wesołego sobie przypomniałem. Cieszę się że mam świetną kobietkę, którą tak strasznie kocham, że miałem wspaniałe wakacje, że nadchodzi rok akademicki, że mam możliwość studiować, że mam możliwość dyskusji z ludźmi, Cieszę się, że mogę przeczytać że są ludzie którzy potrafią cieszyć się z drobnostek, pozdrawiam wszystkich, o nieprzyklejonym szczerym uśmiechu, którzy w życiu znajdują nawet drobnostki które ich cieszą a nie tylko same problemy, które czasem urastają do rangi własnej "wojny światowej" :D:D:D:D:D:D Cieszcie się, idzie jesień, może Złota Polska ta jesień będzie :)

ROCZNIK_BIEŻĄCY Masz rację, malkontentów wśród nas nie brakuje... A przecież dookoła jest tyle powodów, aby się uśmiechnąć, poczuć szczęśliwym, choćby przez chwilę. O wiele łatwiej jest się nad sobą użalać, trudniej walczyć z problemami myśląc o tym, co dobrego nas spotyka. Często to są drobnostki lub rzeczy tak oczywiste, że o nich zapominamy... Pozdrawiam serdecznie, gratuluję postawy i zaraz poczytam Twój topik. ;) Dobrze, że są ludzie, którzy potrafią być szczęśliwi...

Gość rocznik_bieżący
jest taki utwór, gdzie padają słowa: "everybody has some trouble, when You worry You make it double, don't worry be happy" to prawda jest :):):) dla wszystkich 🌻 i :D :D żeby i wam się miło zrobiło przed monitorami

Gość Czar_lusia
jestem happy, bo mam moje i jego {serce} Smile👄 Swiat jets dobry, dla tego kto go kocha:) Uda sie:)

Gość rocznik_bieżący
Dla wszystkich co szukają szczęścia proponuję zajrzeć na temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3020880 Przeciwnicy i zwolennicy uradowanych osób cieszących się życiem wypowiadają się na temat sensu bycia szczęśliwym :)

SAMOTNA DZIUBA Oczywiście, że Ci się uda, nie ma innej możliwości. Kiedy człowiek bardzo czegoś pragnie, to cały wszechświat działa potajemnie, aby udało mu się to osiągnąć - znasz to? ;) Trzymam kciuki za Twoje szczęście!

Kochani, na przekór pogodzie, trwajmy w dobrych nastrojach. Przecież mamy powody, prawda? Wpisujcie swoje małe szczęścia... :)

Gość rocznik_bieżący
Mam wpisać jeszcze więcej ? heh Więc, wypiłem własnie smaczną kawkę z mleczkiem, wyspałem się :), porozmawiałem i pożartowałem od rana z mamą, posłuchałem sobie muzyczki, odpowiedziałem na kilka pytań w kafeterii, pościeliłem łózeczko co rzadko mi się zdarza... masa rzeczy, trudno wymieniać :D

Wiece,ja też jestem szczęśliwa mimo paskudnej pogody :) Dziś piątek, jutro sobota-można dłużej pospac;) Jestem zdrowa, za chwilkę wypiję kawusię. WIELKIE UŚMIECHY przesyłam;)

Gość __________
przestal pada deszcz :) mam dzis imienimy :)

Gość rocznik_bieżący
Wszystkiego najlepszego, zdrowia dużo i miłości, żeby Cię nie bolały kości :) żebyś zawsze wesoła była i niegdy w depresję się nie wpędziła, żeby Cię wszyscy kochali i szanowali 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Ja również dołączam się do najlepszych życzonek, dla Edytki? ;) Bądź szczęśliwa i zadowolona z życia, niech Ci się spełnią wszystkie marzenia, słowem - najlepszego! :) :) :)

Gość ja też jestem..........
bo mam jest już na świecie moja ukochana córeczka.....

ROCZNIK_BIEŻĄCY I tak trzymać, może dzięki takim wypowiedziom ktoś zastanowi się nad tym, ile wokół powodów do radości i że warto cieszyć się nawet drobnostkami. Bo warto. Pozdrawiam! :)

Gość __________
rocznik_bieżący, Veronka dziekuje bardzo :) tak, dla Edytki :):):) i juz mam następny powód do szczęscia :) są jeszcze mili ludzie na tym forum :)

JA TEŻ JESTEM.......... Serdeczne GRATULACJE!!! Wspaniale! Masz już wybrane imię? Życzę Wam obu duuużo zdrówka. Naprawdę wielki masz powód do radości. :)

__________ A są, są... :D Bo warto pielęgnować w sobie pozytywne nastawienie, może kogoś też uda się nim zarazić...? O ile przyjaźniej wygląda wtedy świat. Pozdrawiam cieplutko, miłego świętowania! :)

Gość ________
Veronka dziekuje bardzo :) mialam troche zly humor wczesniej, ale juz mam dobry :) Dziekuje :) pozdrawiam i zycze milego dnia! :) U mnie wyszlo slonko :) takze w duszy :)