Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mollekuqe

Dekoracje ścienne , naklejki

Polecane posty

Zamówiłam sobie mały tablet graficzny... do porysowania. : ) myślałam o większym, ale nie wiem czy mi się spodoba takie rysowanie... a recenzje ma całkiem fajne.

Edytowano przez yeya

Taki... i jedna z przykładowych recenzji.

Dobranoc 

8 godzin temu, yeya napisał:

Myślę, że Twoja zabudowa wygląda lepiej. : ) 

Powierzam jej stan siłom wyższym. Ostatnio lodówka przestała się domykać (chyba zbyt często ją otwieram ; )) 

8 godzin temu, yeya napisał:

Zamówiłam sobie mały tablet graficzny... do porysowania. : ) myślałam o większym, ale nie wiem czy mi się spodoba takie rysowanie... a recenzje ma całkiem fajne.

Obejrzę i zgłębię temat. Myślę, że nie jeden mąż lub ojciec mógłby pomyśleć o czymś takim i kupić swojej żonie lub dzieciom ; ) zapytam córki czy na podobnym odrabiała ostatnio lekcje... ; ) ma takie dodatkowe zajęcia i pani właśnie na czymś takim z nią pracuje - podobno lepsze od kartek papieru i córka sobie chwali, że dobrze się na tym uczy 🕊️

3 godziny temu, marinette napisał:

Powierzam jej stan siłom wyższym. Ostatnio lodówka przestała się domykać (chyba zbyt często ją otwieram ; )) 

Obejrzę i zgłębię temat. Myślę, że nie jeden mąż lub ojciec mógłby pomyśleć o czymś takim i kupić swojej żonie lub dzieciom ; ) zapytam córki czy na podobnym odrabiała ostatnio lekcje... ; ) ma takie dodatkowe zajęcia i pani właśnie na czymś takim z nią pracuje - podobno lepsze od kartek papieru i córka sobie chwali, że dobrze się na tym uczy 🕊️

Może potrzebuje więcej uwagi niż zwykle .)

Tak... to dobry prezent dla dzieci i tych większych dzieci również... : )

Możesz ją zapytać czy tamten był podpinany pod komputer bo ten tylko tak działa i jest wymagany Windows 10 albo 11. 

2 godziny temu, yeya napisał:

Możesz ją zapytać czy tamten był podpinany pod komputer bo ten tylko tak działa i jest wymagany Windows 10 albo 11. 

Ok. Zapytam. 

6 godzin temu, yeya napisał:

Może potrzebuje więcej uwagi niż zwykle .)

Co, lodówka? Lodówkom (z wyjątkiem ich otwierania, zamykania i mycia) oraz lodowatym ludziom poświęcam jak tylko najmniej uwagi się da; ) Za to miłym i serdecznym (zwłaszcza takim, którzy nie osadzają innych ludzi) - jak najwięcej : DD

18 minut temu, marinette napisał:

Co, lodówka? Lodówkom (z wyjątkiem ich otwierania, zamykania i mycia) oraz lodowatym ludziom poświęcam jak tylko najmniej uwagi się da; ) Za to miłym i serdecznym (zwłaszcza takim, którzy nie osadzają innych ludzi) - jak najwięcej : DD

Święta są to zaprasza do częstszych odwiedzić .)

19 minut temu, yeya napisał:

Święta są to zaprasza do częstszych odwiedzić .)

Szczerze to tak często jej nie otwieram. W czasie świąt i tak wiele nie pomieści. Pomocne w przechowywaniu żywności okazują się jeszcze balkon i przytarasowy parapet🤭 Więc częściej w tym okresie otwierają się drzwi balkonowe/tarasowe. Rodzinka jest to trzeba obsługiwać wszystkich aby duszyczki były szczęśliwe a brzuszki najedzone/zadowolone ; ) 

24 minuty temu, marinette napisał:

Szczerze to tak często jej nie otwieram. W czasie świąt i tak wiele nie pomieści. Pomocne w przechowywaniu żywności okazują się jeszcze balkon i przytarasowy parapet🤭 Więc częściej w tym okresie otwierają się drzwi balkonowe/tarasowe. Rodzinka jest to trzeba obsługiwać wszystkich aby duszyczki były szczęśliwe a brzuszki najedzone/zadowolone ; ) 

W święta to normalne : ) Najważniejsze, że rodzinka zadowolona...

Pół dnia dzisiaj przespałam nie tak ciągiem, ale w końcu można przeistoczyć się w totalnego leniwca : ) 

40 minut temu, yeya napisał:

W święta to normalne : ) Najważniejsze, że rodzinka zadowolona...

Pół dnia dzisiaj przespałam nie tak ciągiem, ale w końcu można przeistoczyć się w totalnego leniwca : ) 

mnie też wczoraj odcięło między 16-a 18. Taki czas. Dobranoc Mara : - ) 

23 minuty temu, marinette napisał:

mnie też wczoraj odcięło między 16-a 18. Taki czas. Dobranoc Mara : - ) 

Dobrej nocy : )

Włączyłam przed chwilą Niebieskookiego samuraja... niby sporo filmów na netflixie, a ciężko coś znaleźć : ) 

35 minut temu, yeya napisał:

Dobrej nocy : )

Włączyłam przed chwilą Niebieskookiego samuraja... niby sporo filmów na netflixie, a ciężko coś znaleźć : ) 

W kontakcie @jutro jak coś. Dobranoc. 

P. S. Nawet godziny Ci złe podałam. Drzemka była wczoraj między 14.30 a 16.00,bo o 17.00 przecież na Wigilię szłam : ) 

1 godzinę temu, marinette napisał:

W kontakcie @jutro jak coś. Dobranoc. 

P. S. Nawet godziny Ci złe podałam. Drzemka była wczoraj między 14.30 a 16.00,bo o 17.00 przecież na Wigilię szłam : ) 

U mnie była po 18 a kolejny dzień to już na większym luzie... całe szczęście... bo po to są święta żeby odpocząć : )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować