Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Veronka

... MAŁE SZCZĘŚCIA ...

Polecane posty

Nie ma to jak siła sugestii - też zjadłam pyszny obiadek, a teraz walczę z sennością przy pomocy kawy... ;) Jak myślicie, z czego wynika skłonność większości ludzi do narzekania? Czy naprawdę tak trudno jest odnajdywać radość w drobiazgach?

Gość rocznik_bieżący
Taki już mamy naród, za dużo problemów, jak u kogoś w domu jest za dużo problemów to przechodzi to wszystko na niego. Potem zaraża tym znajomych. Sytuacja w kraju też nie jest za ciekawa i dlatego ludzie narzekają, nie potrafią sie podnieść z problemów.

Gość rocznik_bieżący
czemu nikt nie pisze.. ? :D

Ja myślę, że ludzie w ten sposób szukają wsparcia, zrozumienia, liczą na empatię innych... W końcu wspólne problemy zbliżają ludzi. Tylko że z takiego narzekania nic nie wynika, nic to nie polepsza ani nie zmienia. No poza nastrojem, który poważnie podupada, również u innych. Jak już narzekać, to przynajmniej konstruktywnie - szukać rozwiązań, proponować drogi wyjścia z problemów... Każdy ma prawo mieć gorszy dzień, czuć się źle, ale użalanie się nad sobą nie poprawi sytuacji...

Gość aaannia
jestem szcęśliwa, że poznałam mojego faceta, że dzięki Niemu zakończyłam 5-letni, ciągnący się bez sensu związek,a teraz czuję, że naprawdę żyję!!!

Gość rocznik_77
Kocham:) i jestem kochana:) to szczęście w szczęśćiu:)

Gość rocznik_77
Piękna miłość rocznik bieżący:) 200 lat!

Gość Truda Ruda
A ja sie ciesze,ze wy sie cieszycie! I was lubie! A jeszcze sie ciesze z tlumu gosci, ktory sie do mnie za tydzien zapowiada. I z tego,ze sie zaraz rozlozę z gazetka. Albo pogadam , bo mam darmowe wieczory TP . Ze odwalilam wazne spotkanie , ktorego sie balam i nie pogryzli mnie. Ze zmienilam koncepcje co do koloru przedpokoju. Ze nie musze byc prezydentem. Ze sledz, ktorego zjadlam byl swietny. i duzo by wymieniac. Ogolnie dobrze jest!

Gość Kozunia
A jestem szczesliwa poniewaz dostalam niedawno od mojego ukochanego pierscionek zareczynowy,i nawet deszczyk mi nie przeszkadza:-) pozdrawiam

Cieszę się bardzo, że nasze grono szczęściarzycieszących się z drobiazgów i nie tylko się powiększa. ;) Pozdrawiam wszystkich serdecznie, zaglądajcie tu czasem i dzielcie swoimi radościami. :) TRUDA RUDA He he, świetne z tym prezydentem. :D KOZUNIA Gratulacje!!! Zaskoczył Cię czy planowaliście ten krok wcześniej? Pewnie masz wspaniałe wspomnienia z tej chwili... ;) Życzę Wam obojgu wiele szczęścia! :)

Gość Kozunia
Zaskoczona nie bylam planowalismy to wczesniej wspolnie,ale i tak ta chwila byla cudowna, no i pierscionek sam wybieral:) warto lapac kazda chwile bo szczescie .dla mnie sklada sie z takich drobinek tworzacych pewnego rodzaju mozaike

KOZUNIA Tak, to prawda... Właśnie z tych drobnych, mniejszych i większych kawałków można zbudować poczucie szczęścia. Jeszcze raz - wszystkiego dobrego dla Was! :)

Gość rocznik_bieżący
Nasze grono się powiększ, może w końcu zainfekujemy radością i optymizmem cały świat :D Pozdrowionka dla wszystkich szczęśliwych

Gość konwalia_biała
❤️ kto kocha swiat, ten i jego kocha:)

Gość rocznik_bieżący
:) popieram

Dobranoc wszystkim, miłej nocki. Śnijcie kolorowo i wstańcie w dobrych nastrojach. :) Mam nadzieję, że jutro nasza lista małych i większych szczęść znów się wydłuży... ;)

Hej szczęściarze! Ja jestem dziś bardzo zadowolona, bo kupiłam wreszcie świetny prezencik dla mojego ukochanego. Poza tym słoneczko wyszło. :) A co u Was? Niech znów z tego forum powieje optymizmem... ;)

Gość rocznik_bieżący
a ja byłem dzisiaj u swojej ukochanej :) szkoda że tak krótko, ale co tam.. dobrze że w ogóle :)

Gość xanti
A ja sie bardzo ciesze, bo pogoda byla sloneczna, poszlam na spacer i wszystko bylo takie piekne na swiecie: drzewa, kwiaty, slonce, morze, skaly. cudnie, mowie wam! Jak czesto ludzie ida gdzies i nic nie zauwazaja dookola, bo sa zajeci martwieniem sie o to co bylo lub o to co bedzie i traca ta jedyna chwile, ktora trwa...

Dziś znów piękne słoneczko, a ja spotkam się z moim szczęściem. :) Piszcie kochani te radości, przecież macie ich wiele... ;)

Gość Szczęście to miłość

Gość jestem szczesliwa
bo... JESTEM

jestem szczesliwa bo niedlugo mam urodzinki:D znowu kaske dostane haha:D a pozatym schudlam:) pokazalam wszystkim ze stac mnie na to!! mam kochajacych rodzicow i wogole fajne zycie:P

Gość kamila229
a ja jestem szczesliwa,bo kazdy dzien kazda minuta i kolejna sekunda zbliżaja mnie coraz bardziej do mojego kochanego:) ktory jest za granicą i walczy o naszą lepsza przyszłośc,jestem szczesliwa że spotkało mnie w zyciu jeszcze cos dobrego a było naprawde zle:) jestem szczesliwa że mam zdrowe dzieci i jestem szczesliwa ze kocham i jestem kochana pozdrawiam wszystkich szczesliwych:)

WINOGRONKA8 No to już Ci życzę wszystkiego najlepszego i milutkich urodzinek! Gratuluję też wytrwałości i samozaparcia w dążeniu do celu! :) KAMILA229 Mam nadzieję, że ten czas do powrotu ukochanego szybciutko Ci zleci. Pozdrawiam cieplutko! :)

widzicie, szczescie jest uzaleznione od spelnionej milosci, jesli kochamy i jestesmy kochani i jesli jestesmy z ta osoba, to wtedy jestesmy w pelni szczesliwi.... wiadomo zdrowie jest wazne, czasem o tym zapominamy, ale strata ukochanej osoby boli najbardziej ja sie ciesze bo za chwile ide gotowac pyszny obiadek:d

Gość kocham i jestem kochana

też jestem szczęśliwa, bo pogodziłam się właśnie z mężusiem.Bo widziałam w parku młodą wiewiórkę, która wcale się mnie nie bała.Bo znów mam z kim podzielić się małymi radościami.Pozdrawiam