Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiiisia

Czekać na niego czy nie?

Polecane posty

Gość miiiisia

Kiedy zobaczyłam tego chłopaka nogi mi się ugieły..z wyglądu był idealny jak się potem okazało z chrakteru również.Zaczełam go delikatnie onieśmielać..pozniej jednak okazało się ze chłopak ma dziewczyne ale strasznie ją olewa i ma w dupie więc pomyślałam ze to szansa dla mnie.Rozmawiałam z nim i coś miedzy nami iskrzyło.Następnie spotkaliśmy się na imprezie na której dowiedziałam się ze zerwał z dziewczyną iii wylądowaliśmy w łóżku nie doszło do niczego prócz całowania i pieszczenia..było wspaniale.chciałam aby ten czas trwał wiecznie.Jak się potem okazało on wcale nie zerwał z tą laską i ma wielki dylemat kogo wybrać mnie czy ją.Z nią jest już ponad rok ale strasznie ją olewa na kazdej imprezie jest z kumplami..laska po prost nie umie sobie przypilnować chłopaka.On nie wie co robić.Strasznie przez niego cierpie bo czuje do niego coś wyjatkowego.Chciałam zerwać z nim kontak jednak nadal jest miedzy nami tak jak było..dalej coś iskrzy.Kumpel mi powiedział ze on strasznie przywiazuje się do lasek i dlatego mu trudno zerwać,ale ze spoko on z nim pogada.Ja nie wiem co mam robić..naprawde mi na nim zależy.Pomózcie!!

Gość naiwna dziewczyno
gdyby zależało mu na tobie, to by już dawno zerwał ze swoją laską :p

Gość moczygęba
To prawda - jużby zerwał . Obawiam się , że nawet jak będziecie razem , to czeka Cię los tamtej - on będzie latał po imprezach , mówił , że potrzebuje wolności i luzu i będzie wciskał różnym panienkom , że związku jużprawie nie ma i że właśnie zamierza zerwać . To chyba taki typo i tego nie uleczysz , więc lepiej daj sobie z nim spokój

Gość miiiisia
dzięki za pocieszenie:(

Gość rocznik_bieżący
jak jej odwala takie numery że z Tobą na imprezie się całuje i pieści, nie mówiąc o tym że Cię przy tym okłamał, że z tamtą zerwał tylko i wyłącznie żeby Cię wykorzystać. chłop nie warty nic, zmarnujesz się, prawda jest okrutna ale lepiej jak się dowiesz od razu niż po kilku miesiącach czy roku zacznie Cię zdradzać mówiąc innym że z Tobą już zerwał.

Racja skoro jest taki dla niej dlaczego dla ciebie ma byc inny?Jakby cos iskrzyło naprawde juz dawno byscie byli razem- widocznie taki układ mu odpowiada :/..Chyba ten chłopak musi jeszcze trodzeczke dorosnąc do związku..Bo na razie sie tylllko bawi..

Zauważam pewną niejasność: \"idealny charakter\" faceta kontra \"ma dziewczyne ale strasznie ją olewa i ma w dupie\". To jest twój ideał?!

Gość kawał drania a nie ideał
puści cię trąbę, najpóźniej po dwóch miesiącach bedzie cię olewał i miał w dupie. :P

Gość miiiisia
laska po prostunie ma czasu albo nie chce sie z nim spotykac dlatego on jezdzi wszedzie z kumplami a to nie on mi powiedział ze skonczył z laską tylko jego kumpel.Ale to wszystko bardzo boli :( :( :( ;(

Gość phhhhhhhhhh
Tere fere, usprawiedliwiasz go. Albo on usprawiedliwia się przed tobą, a ty dajesz się nabrać.

Gość phhhhhhhhhh
Ile ty masz w ogóle lat?

Gość boze miiisia
gdzie ty masz glowe??????? na starcie jestes na przegranej pozycji. czy on mieszka ze swoją dziewczyną??????? bo jak tak to nie masz o czym marzyc, po co ci taki facet i sluchasz jego kumpla...pomysl

Gość rocznik_bieżący
Myślicie że autorka jest młodą ksiutą, która nic nie wie.. heh A ten kolo pewnie jest metroseksualny tylko że taki lovelas co by każdą podesłaną przez kolegę pannę podrywał bo mu jedna nie wystarcza. Dorośnij dziewczyno i myśl, po to Ci rozum z góry dany żebyś sobie mogła analizować co się dzieje, a nie używać go do wyboru koloru do paznokci ;)

Gość miiiisia
mieliście racje!!Ten chłopak to dzieciak.Ja naiwna chciałam być z nim.Szkoda ze was nie posłuchałam i nie skonczyłam to wczesniej.Wczoraj całował się na moich oczach ze swoją laską.Bleeeee ochydztwo..mam nadzieje,że uda mi się o nim zapomnieć dzięki waszej pomocy i mojej sile.Pozdrawiam

Gość dusa
no i dobrze robisz