Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Moniiiiiiiiiiikaaaa

LOREAL TRUE MATCH ??

Polecane posty

Go艣膰 Moniiiiiiiiiiikaaaa

KTO艢 STOSOWA艁?? JAKI JEST TEN PODKLAD I CZY DOBRZE KRYJE

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a22
ja go mialam ale nie sprawdzil sie bo mam tlusta skore,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moniiiiiiiiiiikaaaa
JA TEZ MAM TLUSTA CZYLI NIE NADAJE SIE ?? JEST AZ TAKI TLUSTY ..? A JA MYSLALAM ZE MATUJE I KRYJE DOBRZE ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniaaaaaaaaaaaaaaa
po 5 minutach skora sie okropnie swieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rumiankowa
dla mnie jest ok!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malaaga73
JA MAM MIESZANA SKORA DLA MNIE REWELACJA.DOBRZE KRYJE,SUPRR I NIE WYSUSZA,A POZATYM PIEKNY ODCIEN

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to cudo
najlepszy jaki mia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokuryu
pieknie matuje i wyrownuje koloryt, poczatkowo jego konsystencja jest "oleista" ale po nalozeniu szybko sie wchlania dajac wrazenie jedwabiscie gladkiej skory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sweene
tez mam mieszana cere i dla mnie ten podklad jest super :) Matuje i wygladza, a takze tuszuje drobne syfki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa25
U mnie sie sprawdzil, przetestowalam bo mialam probke. A czy ktos moze napisac ile kosztuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moniiiiiiiiiiikaaaa
z tego co gdzies widzialam ponad 40 zl dlatego wlasnie pytam czy warto wydac kase ...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OLIWIA22
on jest dobry ale niestety po kilku uzyciach sie psuje.Serio.Nie tylko ja to zauwazy艂am moje kumpele tez.Na poczatku super ale pozniej jak zwykly tani podklad z targu:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa100000
kupi艂am i polecam, warty swojej ceny, troszk臋 za szybko "wysycha" po na艂o偶eniu, ale jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eve27
Prawie si臋 przez niego pop艂aka艂am!Mia艂am pr贸bk臋, wydawa艂o mi si臋, 偶e jest rewelacyjny.No to po wyp艂acie polecia艂am do Sephory. Cena ponad 50 z艂.Po dw贸ch u偶yciach by艂am zdruzgotana.Cera 艣wieci艂a mi si臋 jak "psu jajca" ju偶 po godzinie od na艂o偶enia.Dodam, 偶e mam cer臋 mieszan膮.Musia艂am odda膰 kole偶ance.Teraz uzywam RIMMEL DOUBLE ACT do cery mieszanej i jest 艣wietny i ta艅szy, bo kosztuje 30z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katiia
szczerze to myslalam ze bede z niego bardziej zadowolona! trzeba przyznac ze calkiem niezle matuje i dobrze sie rozprowadza ale po jakims czasie twarz zaczyna sie siwecic i musze odnowa robic makijaz!!! ostatnio uzywam podkladu lasting finish - rimmela i jestem z niego naprawde zadowolona! dobrze matuje a co najwazniejsze twarz sie po nim tak nie swieci! nie wiem jak innym ale mi naprawde odpowiada!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naczynkoooola
dla mnie ok :) stsouje go prawie rok,ja maluje sie zeby zatuszowac zaczerwininia (obecnie na szczescie lekkie) i jest ok,lubie go bo nie musze malowac sie calej twarzy tylko miejsca zaczerwninione bo podklad ten ujednolica sie z kolorem cery (oczywiscie dobrze dobrany) np maoje kolezanki jak nie dobiora sobie pod kolor cery i wezma zupelnie innu odcien to musze malowac dokladnie cala twraz zeby sie nie odznaczalo ....co i tak czesto im nie wychodzi za to robi sie maska.Chcialabym kupic sobie teraz ten maxfactora,ten dwuetpaowy:) uzywa go ktos???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja go uzywam
juz 3 raz powiem ci tak nie kryje zadnych krostek ani cieni pod oczami ale wyglada naturalnie i ladny ma kolor naprawde dobiera sie do cery ale planuje zmienic bo jednak wole ukrywac niedoskonalosci

Udost臋pnij ten post