Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenka 19

Dobre zabezpieczenie?

Polecane posty

Gość Malenka 19

Mam pytanko. Otoz czy stosowanie tabletek antykoncepcyjnych razem z stosunkiem przerywanym to dobre zabezpiecznie? Chodzi mi tylko i wylacznie o skutecznosc antykoncepcyjna. Czy Ktos z Was spotkal sie z wpadka podczas stosowanie takiej metody? To bardzo wazne dla mnie. Prosze o odpowiedzi...

Gość ludzietrzymajciemniebopadne

przy pigułkach nie trzeba sie dodatkowo zabezpieczać! www.psyche-soma.com

Gość karolcia24
dziewczyno szczedz sobie zdrowia i swojemu facetowi, nie szprycuj sie jak nie ufasz pigulkom, a przerywany bedzie mial niemile konsekwencje dla zdrowia twojego faceta jesli bardzo sie stresujecie to uzywajcie gumki jako dodatku do pigulek

Gość Malenka 19
Chodzi mi tylko i wylacznie o poziom bezpieczenstwa przed niechciana ciaza. Tylko o to. Wiem o tych nerwicach itp.

Jak dla mnie, to co piszesz jest bez sensu :D po co bierzesz pigułki, skoro jeszcze dodatkowo stosujecie stosunek przerywany??? Albo jedno albo drugie ( chociaż nie polecałabym tego 2 jako metody antykoncepcji :D ). Jak bierzesz tabsy, to nie musisz się już martwić o zabezpieczenie i możecie cieszyć się seksem - ale do końca! :)

Gość weraaa
możesz wpsółżyć "do końca" przy tabletkach, po to one są

Gość Malenka 19
A czy ktoras z Was spotkala sie wpadka podczas regularnego i sumiennego stosowania tabletek anty + stosunku przerywanego? plisss o odp chce miec pewnosc ze jestem wystarczajaco zabezpieczona;) biore juz pol roku jednak nadal mam male watpliwosci:/

Gość jasny gwint
I neich ktos teraz w swietle powyzszego osmieli sie powiedziec, ze kosciól nie ma racji gdy jest przeciwko małolatom uprawiajacym seks. Ludzie!! Najpierw zdobadzcie podstawy wiedzy o antykoncepcji i bilologii a potem zabierajcie sie za seks.

Gość Malenka 19
Kurze przeciez ja sie tylko pytam:( Chyba forum jest od tego. Prosze nie komentowac mojego pytania tylko jesli to mozliwe odpowiedziec na nie.

Gość weraaa
chodzi o to ze powinnas to wszystko juz dawno wiedziec- zanim zaczelas brac tabletki... o takich rzeczach informuja ginekolodzy i ulotki, a nie fora dyskusyjne... taka wiedza to podstawa! rowniez sie dziwie ze tego nie wiesz... jak mozna stosowac cos o czym nie ma sie pojecia??? tabletki to wg mnie najlepsza metoda antykoncepji :-) powodzenia! obys nie miala zadnych skutkow uboczmych ;-)