Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innis

lactovaginal a prezerwatywa

Polecane posty

Gość innis

mam takie małe wątpliwości jeśli chodzi o używanie globulek lactovaginal zastanawiam się czy mają one wpływ na używanie prezerwatyw czy ich nie uszkadzają w jakiś sposób , żebym nie została źle zrozumiana; globulka wkladana na noc a seks powiedzmy na drugi dzień ale na pewno jeszcze coś tam z tej globulki zostanie

Gość innis
halooo czy ktos cos wie na ten temat??????

Nie żartuj :D jedno nie ma nic wspólnego z drugim - więc spoko możesz używać jednego, drugiego i... tego trzeciego oczywiście :D Pozdrawiam

Gość innis
wlasnie pewna nie jestem ze nie ma nic wspolnego skoro zwykla oliwka moze uszkadzac prezerwatywy nie mowiac o lekach dopochwowych o ktorych wiem ze uszkadzaja- dlatego sie zastanawiam czy lactovaginal na pewno nie uszkodzi

skoro piszesz, że między Wami miałoby dojść do czegoś dopiero następnego dnia, to nie rozumiem Twoich wątpliwości. Globulka już dawno się wchłonie i nie będzie po niej śladu :) - wiem to z doświadczenia :P

Gość maxyma
hej, powiem Ci tak - jeśli używasz lacto. to znaczy ze chcesz zdrowieć, ( sama skonczyłam wczoraj pojemnik) , a jesli na drugi dzien bedziesz kozystac z ... :) pomocy przyjaciela, to będzie LIPA. :) - nic praktycznie nie da leczenie... poczekaj dwa dni i prezerwatywa nie będzie uszkodzona wydzieliną z zawartością innych substancji ( to znaczy - bez ryzyka) :)) miłego bzz.... :) pozdrawiam!!!