Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arwenka

Ile trzeba nam do szczęścia...

Polecane posty

Gość Arwenka

Zastanawiam się nad tym ile ludziom wystarczy do tego aby mogli czuć się szczęśliwymi. Ja mam wspaniałego chłopaka, rodzinę-różnie tu bywa ale myśle że tak jest wszędzie, plany na przyszłość, studia (3 rok) jedyne czego mi trzeba to pracy-mało stresującej hehe :P ale właśnie zadzwonili z ofertą-zobaczymy :) Opowiedzcie o swoim szczęściu bądź nieszczęściu......

Gość ja byłam też
szczęśliwa mając faceta, rodzinę, pracę (mimo że taką sobie). Pracę straciłam, faceta też, a najważniejsza dla mnie osoba z rodziny zmarła. Teraz już nie mam powodów do radości ani szczęścia.

do szczescia czasem potrzeba niewiele, czasem wiele. zalezy od czlowieka. jednemu bedzie zawsze malo, a drugiemu wystarczy niewiele by byc szczesliwym. tak ogolnie to moge o sobie powiedziec , ze jestem szczesliwa. mam jednak w zyciu lepsze i gorsze chwile. jednak narzekac nie moge. mysle pozytwnie a to pomaga przetrwac te gorsze chwile.

wlasnie szczescie jest ulotne i trzeba o to szczescie dbac i umiec docenic to co sie ma poki nie jest za pozno. a jesli juz jest zle to wiadomo , ze nie jest to stan staly, znowu zaswieci slonce, tylko trzeba pewne trudne chwile przejsc.

Gość studentka86
A mi do szczęścia potrzeba tego,aby moja mama zyła jak najdłużej bo bardzo ją kocham i zawsze była najwazniejsza (wychowała mnie sama), zdrowia (mojego i bliskich), ukochanego (na którego caly czas czekam..), ukonczenia studiow (tylko,ze dopiero zaczynam) , i pracy-fascynującej,zgodnej z wyksztalceniem i przyjemnej,niestresującej, oczywiscie dobrze platnej,bo jest w tych czasach wazne.

Gość mi brakuje do szczęścia
przynajmniej 150000 aby w końcu wyprowadzić się na swoje! :(

Gość Arwenka
Widzicie macie racje-szczęście iestety bywa ulotne. Wczoraj pisałam jedno dziś już jest zupełnie inaczej.... Raz na wozie raz pod wozem niestety-słuszne powiedzenie!!! Ach żeby chociaż tak wszystko poukładać aby można spokojnie żyć!!! Ja życze wszystkim cierpliwosci i wytrwałości w dążeniu do tego naszego szczęścia-i do jak najczestszych okazji by łapać szczęście za te jego krótkie nóżki.

Gość EjdżTiSiEmEjt
Szczerze... Do szczęścia nie potrzebujemy niczego materialnego... Bo szczęście nie zależy od tego ile się posiada...