Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odeta.....

Dr Irena Eris i kosmetyki PHARMACERIS????

Polecane posty

Gość Odeta.....

Znacie te kosmetyki? zobaczyłam dzisiaj reklame w gazecie i zastanawiam sie moze uzywalyscie i cos wiecie ? interesuja mnie zwlaszcza te do cery tlustej czyli "T"

Gość a22
mialam je ale jesli ci chodzi o matowienie to wogole tego nie robia.

Gość *kajka*
Sebostaticu używałam - delikatnie matuje , bardzo lekki ,dobrze się wchłania, nieźle nawilża, krzywdy mi nie zrobił , ale jakiś wiekszych zmian na plus tez nie zauważyłam .

Gość anioleczka*
tez mialam sebostatic T,kosmetyczka z gabinetu Eris kazal mi uzywac na noc i stwierdzilam po miesiacu uzywania ze jest do niczego..jak wstaje rano skora strasznie sie swieci ,za duzo sie wydziela sebum.

Gość *kajka*
Ehh , chyba własnie na tym jego problem polega ;) On na noc jest jak na moje oko za mało tresciwy (chyba przesuszyłas sobie po nim twarz i to świecenie to efekt) , a na dzień bez filtrów. W sumie to ciężko znaleźć dla niego zastosowanie :)

Gość Ja mam pianke
do mycia twarz pharmaceris T i sobie chwale, zuzylam juz kilka opakowan i wciaz do niej wracam.

Gość ktosssss
ja tez uzywam pianki Pharmaceris "T" do mycia twarzy i ją uwielbiam. Zużylam juz 4 butelki, na moja skore dziala super. A mam cere mieszana.

Super :( Nie jestem alergiczka,ale raz ,w niedziele po poludniu,trafilam do dermatologa z zapuchnietym policzkiem.Ledwo oko bylo widac!Powod - pharmaseris.Zel na naczynka - taki maly,z witamina K zdaje sie.Wczesniej duzo,tez posmarowalam buzie kremem do cery szczegolnie wrazliwej... jakby mnie ktos kwasem posmarowal! To nie powinno byc sprzedawane w aptekach :(

Gość nokia3410
a mnie tak wogole to wszystkie kosmetyki eris uczulaja, z pharmaceris mialam tonik,krem i peeling do cery z naczynkami i zamiast mi pomuc to stan mojej skory sie pogorszyl

Gość Ola2177
Drogie Panie i Panowie. Mam pytanie / prośbę z innej beczki. Jeśli któreś z Państwa było w hotelach SPA Dr Irena Eris, prosiłabym o wyrażenie swojej opinii. Poniżej informacja o co chodzi. Wraz ze swoją grupą licencjacką piszę prace na temat jakości usług oferowanych w obiektach SPA Dr Irena Eris. Pojechaliśmy do Krynicy aby klienci mogli odpowiedzieć na pytania zawarte w ankiecie. Niestety, odprawiono nas z kwitkiem (stąd ta próba kontaktu z klientami). Byłabym wdzięczna, gdyby poświęcili Państwo kilka minut na wypełnienie ankiety. https://docs.google.com/forms/d/12aNVTXHU6DHo9vhf0BUEcOYKyeLM7FeW8rs5u4Efyj0/edit?usp=drive_web Z góry dziękuje za poświęcony czas. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie wiem, jak z innymi liniami ich kosmetyków, ale ja używałam całej serii ich kosmetyków z linii przeciwtrądzikowej i efekty były praktycznie żadne,

U mnie się te kosmetyki nie sprawdziły. Używałam do cery tłustej.