Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Dorota_

Eyeliner - jak malować?

Polecane posty

Gość _Dorota_

Powiedzcie mi w jaki sposob maluje sie oczy eyelinerem? Mam male oczy i nei mam zielonego pojecia jak malowac...czy dół oczu rowniez malowac? czy Tylko górę?

Gość maryska
eyelinerem malujesz tylko kreske na górnej powiece, a dolnej nigdy eyelinerem nie maluje, myślę, że mając małe oczy powinnaś zrezygnować z kreski na dolnej poweice bo tylko zamknie ci oko i wyda się jescze mniejsze niż jest

Możesz zrobić kreskę od środka górnej powieki do zewnętrznego kącika. Na dolnej niekoniecznie, ja polecam podkreślić dolną powiekę białą kredką, wtedy oko fajnie się \"otwiera\" i wydaje się większe:)

Gość _Dorota_
A powiedzcie mi czy kreska powinna byc cienka czy grubsza? I jak zrobic,aby byla ona cienka? Mi caly czas wychodzi gruba:) Moze to przez to,ze mam miekki pedzelek?

Gość mille
od nosa cienka kreska. i na koncu troszeczke do gory. jesli bedziesz leciala pedzelkiem do samego konca moze efektem byc

Gość mille
"spadajaca" powieka.na koncu powieki moze byc grubiej. ale pamietaj ze dwie polowki twarzy nie sa jednakowe i trzeba troche wprawy. na koncach mozna grubiej i podciagnac do gory. mozesz nadmiar zmyc patyczkiem. powodzenia

Gość mille
sorry, problemy z kompem ale mam nadzieje ze zrozumialas...;)

Gość _Dorota_
Zrzumialam :) Chyba bede potrzebowala wptrawy :)