Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaszczórka

Cellulit... Jak sobie z nim poradzic..???

Polecane posty

Czy ja tez moge prosic przepis na ta mseczke?? z góry dziekuje niewiem1984@wp.pl

Gość bardzo prosze o przepis
ja też bardzo prosze o ten przepis, bo juz niewiem co robic. Mje uda wygladaja paskudnie i nic nie pomaga. milam0@op.pl

Gość enis84
enis84@o2.pl, gdyby ktoś mógł to ja też prosze o tą maseczke.. i niech ktoś napisze czy komuś pomogła...

Gość Zacellulitowana...
ja też chcę przepis na maila i_hate_you@wp.pl

polecam kąpiel perełkową, kupiłam w zeszłym roku na allegro urządzenie do takiej kąpieli /ok.200zł/ cos w rodzaju jakuzi, na cellult REWELACJA!! warto zainwestować! mozna sobie dolać do takiej kąpieli trochę mleka, albo jakiegoś olejku i jest 2w1-nie trzeba sie potem balsamować

Gość Mallinnka
Ja tez chcęprzepis: silvia@amorki.pl

mabro--------> też poproszę o tę maseczkę , z góry dzięki:D katie91@onet.eu

czy ja również mogę prosić o tą maseczkę??? z góry dziękuję kowalewskad@tlen.pl

Gość dziewczyny a ja
POTRZEBUJE POMOCY!! Moj cellulit wynika ze zmian hormonalnych ( tabletki anty). Prawie rok z nim walcze: dieta, masaze, woda mineralna, cwicze codziennie 1 godzine... Jestem szczupla ale ten cholerny cellulit nie chce odpuscic!! Mam go nawet na przedramionach, lydkach.. no poprostu wszedzie. Ostatnio kupilam krem Dermedic celluend( niby taki dobry) a tu guzik :-(. CZY KOMUS UDALO SIE POZBYC CELLULITU TEGO TYPU? Blagam powiedzcie co jeszcze moge zrobic.. ja juz nie mam sil....

Gość gość
Istnieje wiele sposobów na to jak radzić sobie z pomarańczową skórką. Do tych podstawowych tak jak już w wielu wątkach było wspomniane, nalezy zaliczyć diete, ćwiczenia (np. bieganie, jazda na rowerze czy pływanie) i ogólnie zdrowy tryb życia. Poza tym świetne są masaże z szorstkimi gąbkami i reparatami antycellulitowymi, a także mezoterapia czy fale radiowe - http://www.elite.waw.pl/Fale-Radiowe/

Gość gość
Na mnie działa domowy peeling z kawy która ma działanie antycellulitisowe i oleju rzepakowego, bogatego w witaminę E, która regeneruje i ujędrnia skórę :) Kilka razy w tygodniu stosowany działa cuda :)