Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megii85

szukam dobrego fluidu do twarzy w przestepnej cenie

Polecane posty

Gość megii85

chcialabym dziewczyny zebyscie mi doradzily-JAKI FLUID JEST NAJLEPSZY?????????? Jestem mloda osoba maluje sie raczej rzadko i nie trafilam jeszcze na jakis rewelacyjny fluid.Jutro wybieram sie na randke(na ktorej juz nie bylam od dawna) i chcialabym kupic rano cos dobrego.Dodam ze moja cera jest wrazliwa i raczej sucha. No i niestety czesto sie czerwienie i dlatego jutro ruszam na zakupyyyyy

Gość megii85
please doradzcie mi cos

Gość Eldżi
ja lubie te z serii loreal, bo są lekkie i nie mam wrażenia że ide z maską na twarzy, a dokładnie używam Ideal Balance nr22, kosztuje ok 40 zł, ale starcza na dobre pól roku i naprawde dobrze kryje! polecam

Ulla a czy ten rozświetlający ci się nie rozwarstwił? Używałam swój 2miesiące i odzieliła się od fluidu taka żółtawa farba :( przeterminowany wg daty na opakowaniu nie jest(jeszcze rok ważny). Kupiłaś go za 15? A ja w Naturze zapłaciłam 22zł, ale interes zrobiłam nie ma co...

uzywam go od niedawna i nic si nie dzieje,moze cos z Twoim było nie tak ja jestem zadowolona bardzo,a czy uzywasz jakis jeszczee pudrów do tego???

bardzo polecam pudry w kamieniu SEPHORA ,sa drogie ok 46 zl ale starczaja naprawde mawet na 3 lata

Gość a istnieje fliud do czegos
innego jak nie do twarzy......

Używałam jeszcze z dr Eris nawilżająco matujący na nos i czoło, bo ten rozświetlający to tylko pod oczy i trochę na policzki.

Gość do ulal
ladnie rozswietna,a jaki kolor?