Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinka

a co wy na to?

Polecane posty

Gość chinka

kochałam się w pierwszy dzień okresu..od tamtego momentu zastanawiam się czy mogę być w ciąży..jeszcze kilka dni i wszystko się wyjaśni..ale nie chcę robić jeszcze testu chociaż kupiłam...chodzi o to że jutro mam imprezę dość dużą..i zastanawiam się czy mogę pić alkohol i palić papierosy..wszystko to robię okazyjnie przy większych imprezach.. jeśli chodzi o objawy to już sama nie wiem..jestem nerwową osobą także wszystko zwalam na stres... nie bolą mnie piersi, kolor sutków nie zmienił się, odczuwam tylko kłucia w okolicach podbrzusza, boli mnie gdzieś koło nerek, nie mam innych objawów a byłby to już przecież 4 tydzień, nie mdli mnie, apetyt mam w normie, czasami tylko biegam częściej do ubikacji ale to po jakimś czasie mija...CZY JEST PRAWDOPODOBNE ŻE JESTEM W CIĄŻY..???

Gość rece opadaja jak czytam
cos takiego!!! Dlaczego niczego nieswiadome dzieci biora sie za seks i na dokladke pija jeszcze alkohol? Nic dziwnego, ze pozniej w glowie zupelnie pusto!!!

Gość chinka
Razem z moim tate handlujemy bawełnianymi podkoszulkami na stadionie X-lecia :classic_cool:

Gość chinka
nie jestem dzieckiem..nie masz nic do powiedzenia to spieprzaj...