Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula3

porzucone kochanki

Polecane posty

Gość gość
też jesteś żałosna, bo o świcie wypisujesz już na kilku podobnych tematach tak cię kręci k******o?

Gość gość
"gorsze od żon"... hmm, nie wiem kto jest większą szmatką, kochanka czy ta żona, która kurczowo trzyma się faceta, który ją zdradza? Jakie trzeba mieć niskie poczucie własnej wartości, żeby tkwić w takim związku? I żeby nie było, kochanką nigdy nie byłam i nie jestem.

Gość gość
O żałosna kochanka się zbulwersowała :D

Gość gość
też jesteś żałosna, bo o świcie wypisujesz już na kilku podobnych tematach tak cię kręci k******o? To jest chyba taka właśnie żona, co Bóg wie czemu znosi zdrady męża. To dopiero upodlenie.

Gość gość
Żałosna to jesteś ty, zdradzana żono. Ogarnij się, bo pewnie cała okolica się z ciebie śmieje. I nie, tutaj nie ma kochanki twojego męża, musisz szukać gdzie indziej.

Gość gość
e tam czego dla mamony się nie zrobi

Gość gość
O już ujada żałosna schizofreniczka, która wszędzie widzi zdradzone żony. :D A mojego męża też widzisz koło siebie? :D:D:D

Gość gość
mi to sie zawsze śmiać chce jak żona z kochanką szarpią sie i ujadają na kafeterii jedna na drugą a Misio w tym czasie po cichutku bzyka następną i nic sobie z tego nie robi :D głupie baby :D

Gość gość
Sama jesteś głupia jak but. :D Każdy ma prawo do własnego zdania i nie musi być to ani zdradzana żona ani kochanka.

Gość Krol zycia
No dziewczyny! Pobzykalem kochaneczke, dam do ust teraz zonce. Niech zonka drze koty z kochanka a ja ide bezpiecznie dalej.

Gość twój żonaty kochaś
Do ryja to ty bierzesz po seksie z żoną, w końcu od tego jesteś pokrako :D