Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

KARA ŚMIERCI... TAK CZY NIE ????

Polecane posty

ja jestem za karą śmierci !! niektóre zbrodnie są tak drastyczne i przerażające, że ich winowajcy powinni ponieść śmierć od zaraz za to co zrobili [zły] Jest jednak małe ale... co się stanie gdy któregoś dnia uśmierci się niewłaściwą osobę... ups...

a nie zastanawia cię, że przed podaniem śmiertelnego zastrzyku podczas egzekucji dezynfekuje się miejsce wkłucia?

Gość a jestem za likwidacja Ziemi
i zbudowaniem tutaj kosmicznego supermarketu

Gość może też być wykorzystywana
w celach politycznych. ponadto taka śmierć to żadna kara dla zwyrodnialców. lepiej im zapewnić całe życie w kamieniołomie.

Gość jak długo jeszcze pipo
będziesz ściągała temtty które już tu były. :P

Śmierć za śmierć - bez dwóch zdań. O ile nie wystąpila ona przypadkowo.. Jesli ktoś zabija z premedytacją powinien zginąć marnie 😠 Ale żeby nie bylo mu za dobrze, powinni mu, (bo to najczesciej ON) obedrzeć ze skóry najczulsze miejsce, polewając spirytem i posypując solą. Kropka. 😡 Dla skurwysynów nie ma litości...

ja takiego tematu tu nie widziałam, ale domyślam się że taki mógł być wszak ten problem jest bardzo intrygujący :P

Gość iwosia to miasteczko
jest portowe - wiesz co mam na myśli ;)

Gość ja nie wiem...
Smierc jest latwym wyjsciem z sytuacjii,lepiej rzeczywiscie uprzykrzyc takiem draniowi zycie jakimis kamieniolaomami ,,,ooo albo smierc z glodu,,,w jakimis malym smierdzacym kacie!

Gość do iwosi
a jak oceniasz zamordowanie z premedytacją mężczyzny, który zgwałcił zabójcy córkę? a jak oceniasz pracę kata?

Śmierć z głodu! O! To też jest dobry pomysł! Albo jeszcze lepiej śmierć z przeżarcia. Oglądaliście film \"Siedem\"? Tak wlasnie zalatwiono kolesia....kazano mu żreć, żreć, aż mu żołąsek nie pekł i gość zdechł... 😡 p.s. co z tego, że portowe?

Gość mało w porcie dam

Praca kata, to..praca....on nie morduje. On zabija, a nie to samo. A co do tego przypadku, który opisujesz - wendeta jesli umotywowana, (czyli w afekcie) to też nie to samo co zwykle morderstwo z zimną krwią.

Gość iwosia to miasteczko
to że idź sie w końcu utop. to własciwa kara za kretynizm i brak inteligencji.

Gość Lokieta
Ja tez jestem za kara smierci , smierc za smierc, no ale wlasnie czy w dzisiejszych czasach, czasach korupcji i lapowek jest szansa na prawdziwy proces, proces nie oplacony? Sami zaobserwujcie ile korupcji jest tam na gornych stolkach, co rusz to new afera polityczna . I co? Ten kto ma kase jest gora, oto moj wnosek tej wiecznej przepychanki o stolki.

Gość polak katowik
Iwosiu a co z naukami Jana Pawła II. Przecież On był przeciw karze śmierci.

Gość krochmal
wczoraj był dokumentalny film na TVN o karze smierci w Polsce, kórą zniesiono w 1988r. .Kat też się tam wypowiadał. Czemu w Stanach w wiecej nież polowie jest kara smierci , a u nas nie? Mordercy po 25 latach wychodza na wolność, bo za dobre sprawowanie sąd ich wypuszcza skracając dożywocie!!! Potem miasteczka, czy wsie drżą o całe w posadach, bo morderca spowrotem morduje niewinnych!!! Ja jestem za kara śmierci- :oko za oko, ząb, za zą'- Viva prawo Hamurabiego!!!

Slowa Jana Pawła II?? A czy on nie byl też przypadkiem za miloscią do bliźniego? Nie potępial przypadkiem morderstw? Jeśli ktoś ma w dupie TE słowa, inni mogą mieć dupie wówczas jego. Sprawiedliwość musi być. Inaczej coraz więcej ludzi będzie sie dopuszczalo morderstwa, wiedząc, że dostaną za to conajwyżej 15 lat.

Gość Aiutka
Powyżynać tych złodzijów i morderców. Jedyna kara na nich to zabić gnoji.

Gość Polak katowik
Iwosiu czy masz w dupie słowa Ojca Świętego. Jak tak możesz. Gardze tobą. Jestem wstrząśnięty i brak mi słów którymi mógłbym potępić twoją postawę

Co ma do kary śmierci papież? Prawo to nie religia. Ja jestem przeciwna karze śmierci od pewnego czasu, ale nie ma to nic wspólnego z religią, po prostu uważam że smierć to zbyt mała kara dla niektórych drani. Jestem za dożywociem bez mozliwości wcześniejszego opuszczenia zakładu i ciężkie roboty. Jako \"ciężkie\" rozumeim nie słanie łóżek i uprawianie ogródka, tylko ciężką pracę fizyczną.

Polak - :D a potępiaj se co chcesz :D Papież jest może autorytetem dla mnie ale nie w każdej dziedzinie. Nie musze sie z nim zgadzac tylko dlatego, że był papieżem ;-)

Gość katolickie brednie
Dosc juz tej milosci blizniego. Smierc za smierc. Papiez - tez mi autorytet.

Gość afekt jest krótkotrwały
a zemsta może nastapić po latach. druga sprawa jesli zgwałcona nie zgłosiła się na policję, nie ma dowodów na to, że była lata temu ofiarą a zabójstwo jest vendetą. matka, która dowiaduje się po latach, że jej dziecko było gwałcone przez sąsiada też może dokonać takiego mordu. jak udowodnić, że był to afekt? często trudno jest udowodnić obronę konieczną. bywają niedouczeni socjologowie... może i adwokaci reprezentują różny poziom... kto umiera? ten, kogo nie stać na dobrego adwokata.

Gość macie racje
SMIERC za smierc widze ze niedaleko jestescie prawdziwej wiary :) bracia nie zawracajcie sobie glowy kociolem katolickim bo on zaklamuje prawde. w koncu w kosciele dpospuszcza sie kare smierci dalej. allah ak bar

Gość Polak katowik
Ludzie Bóg was opuścił! Pochłonie was ogień piekielny za sprzeciwianie się słowom Jana Pawła II. Męki wasze będą straszne bo Szatan kieruje waszym życiem.

Gość ale z Was katolicy...
wybaczanie, miłość... to dla Was puste pojęcia... resocjalizacja też?