Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loori

Internetowa psiapsiółka potrzebna od zaraz

Polecane posty

Hej. I jak tu zacząć coś o sobie? Może to że, mam 25, ale przecież to nie takie ważne, może to że, mieszkam w Łodzi, ale to chyba jeszcze mniej ważne, a może to, że właśnie skończyłam studia i szukam pracy - no to niby jest ważne... ale najważniejsze jest to, że potrzebuję kogoś do pogadania o pierdołach i ważniejszych sprawach, Może jest gdzieś zbłąkana, wrażliwa dusza?

Gość a nooooooooooo
tez jestem z lodzi mam 25 latek pozdrawiam

ja wprawdzie nie z Łodzi ale moze niedlugo ją odwiedze:)

Gość LaLu
hej! :) a ja jestem z wrocka i tez chetnie pogadam :D

Gość LaLu
albo wiesz co zmiataj z tąd :P

Gość eeeMilka
Ja nie z Łodzi ale z pytankiem: czy w Łodzi, w ciągu ostatniego miesiąca strajkowała poczta polska? zakupiłam przedmiot na aukcji internetowej i gość mi oczy mydli, że opóźnienia w przesyłce to wina strajku poczty polskiej.Czy z tym strajkiem to prawda?

Ja o takich czy innych strajkach nic nie słyszałam ( i raczej takich nie było) eeeMilka chyba ktoś cię oszukuje... Dzięki za odzew dziewczyny. Strasznie jestem dziś przeziębiona i chyba pójdę się gdzieś zakopać. Jak mi się zrobi lepiej (albo i nie) to się pojawię

Gość Lafuma
Cześć dziewczyny, mam 25 lat, jestem z Torunia, właśnie skonczyłam studia i szukam pracy...chętnie sie do was przyłącze,,, całusyyyy

Cześć dziewczyny! Mam 24 lata i jestem z okolic Wrocławia. Chętnie przyłączę się do \"pogawędki\". Też szukam pracy. W chwili obecnej Urząd pracy skierował mnie na j. obcy. Ale czy po tym kursie ktoś zechce mnie zatrudnić?! Hm to już inna sprawa. Pozdrawiam

Gość aaalicjaaaa
ja mam 24 lata, skończyłam studia na PP i jestem z Bydgoszczy..

Gość vivalsavegas
no to ja tez:) a o czym to dzisiaj gawedzimy?:)

Kurcze, jak ja dawno nie leżałam długo w łóżku. Zawsze wstaję o 7:30. Nie, przepraszam. W styczniu jak byłam chora to straciłam kontakt z rzeczywistością na 4 dni.

Gość naidini
Hej tez bym sie przylaczyla:-) Dodam że od października zaczynam studiować w Białymstoku. Nie mam tam zadnych znajomych takze jakby ktos szukał towarzystwa na imprezke i nie tylko dajcie znać :) :) ;)

A tam. Obijanie się też wychodzi na dobre. A co do tej herbaty z cytryną. Kurcze gdzieś czytałam, że sama herbata rzeczywiście działa rozgrzewająco, no , ale cytryna działa już orzeźwiająco. Więc przez chwilkę się rozgrzejesz, ale później będzie ci zimno.

Gość naidini
------> harry potter. Sama w to na razie nie wierze ale bedzie to resocjalizacja;) Moja mama mówi że to mnie sprowadzi na dobrą droge heheh :) :)

Cześć, też z chęcią się przyłączę :) Popieram założycielkę, od dawna czekałam na taki topic. Mam również 25, ale niestety nie jestem z Łodzi (kiedyś raz tylko byłam). Mieszkam, pracuję i studiuję w Gorzowie Wlkp.

...:( no i wszytskie uciekły...... dodam, że od czerwca jestem mężatką :) niedługo razem z mężem zamieszkamy w swoim mieszkanku. Studia - dokładnie studia uzupełniające mgr - zaczynam na kierunku Administracja - Uniwersytetu Szczecińskiego. Czy jest ktoś ze Szczecina ??

Gość hejjj wam
Niesiaaa ja tez od czerwca jestem mezatkom !!!!!!!!!!! Szczesliwa mezatkom jak na razie ....gdzie bralas slub i ile jestescie razem ???

--------> hejjj wam i nie tylko....ślub brałam w swoim mieście w Gorzowie, mieliśmy tylko ślub cywilny, bo planowany kościelny nam nie wypalił.Musieliśmy pobrać się szybciej i z orzesunięciem cywilnego nie było problemu. A jesteśmy razem ponad 7 lat :D