Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 taka_jedna_mala

Jak cz臋sto si臋 myjecie? ALE SZCZERZE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 koralik czerwony
eeeeeeeee 2-3 razy dziennie to lekka przesada!!!!wg starczy raz a pozadnie wieczorem!!!!!!przynajmniej ja sie tak myje. na wiecej poprostu nie mam czasu:/ dla mnie tj marnotrawstwo wody!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rtyrurt
co 2/3 dni, dlatego 偶e prawie nigdzie nie wychodze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poranne ochlapanie dziuba
i wieczorna kapiel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rano dziob
wieczorem prysznic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie mam nic do osob
ktore myja sie trzy razy dziennie, oprocz tego, ze marnuja za duzo wody, ktorej moze nie starczyc kiedys dla potomnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babka po 30
A co? Masz ochote zaopatrzy膰 moja rodzin臋w roczny zapas myd艂a ,偶e tak wypytujesz? Wszyscy pisz膮2-3 razy dziennie...ciekawe ,ze w spoldzielniach podaja miesieczne zuzycie wody cieplej (np.4-osobowej rodziny) 2 metry...Hihihihihih

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chacha
Kapie sie co 4 dni, a tak to 2 razy dziennie podstawowe mycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panni dommu
Kapac sie 2-3 razy dziennie???? Owszem, w upal sie zdarzy, ale poza tym to czy wy ludzie ciagle przesiadujecie w domu, ze mozecie sobie na to pozwolic? Raz dziennie standardowo wystarczy, no chyba, ze sa upaly, albo jakas gimnastyka... Poza tym kapanie sie 2-3 razy dziennie to glupie marnowanie wody zupelnie niepotrzebne dla higieny :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fhgfhgfhdhh
jesli codziennie gdzies wiem ze bede wychodzila,to kapie sie co jakies 2 dni,a jesli siedze w domu to moge ze 3 dni sie nie k膮pa膰,przezyj臋... a co do zapachu potu to ja niestety mam problem z poceniem,5 minut po wykapaniu sie juz mam mokro pod pachami,uzywam dezodorant贸w,antyperspirant贸w,z apteki tak偶e i nic...bardzo szybko mam plamy pod pachami i brzydko pachn臋...

Udost臋pnij ten post

2 do 3 razy dziennie prysznic,moczenie w wannie raz w tygodniu,ale jesli wieczorem nie chce mi sie wyprysznicowac to tego nie robi臋:P mam obsesj臋 na pukcie codziennego mycia w艂os贸w,nawet gdy sa trzaskajace mrozy,no i bez porannego prysznica z domku nie wyjd臋! Jako艣 wierzy膰 mi si臋 nie chce,偶e wszyscy nagle takimi czy艣cioszkami si臋 stali-kto艣 dobrze napisa艂 wcze艣niej-skoro tak cz臋sto si臋 myjecie,to dlaczego w autobusach i tramwajach tak 艣mierdzi??:|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣lica dardanelska
W lecie (kiedy sie wi臋cej poc臋) - prysznic minimum 2 razy dziennie , ale zwykle 3. W pozosta艂ym czasie codziennie rano. Nie wyjd臋 z domu bez porannego prysznica. W zimniejszych miesi膮cach ma艂o si臋 poc臋 , wi臋c nie odczuwam potrzeby wieczornego prysznica - wieczorem myj臋 tylko twarz i dupsko. Oczywi艣cie m贸wi臋 o ciele , bo z臋by myj臋 cz臋艣ciej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣lica dardanelska
Czasem jak si臋 w pracy zdenerwuj臋 , zestresuj臋 albo w og贸le co艣 mnie wyprowadzi z r贸wnowagi , to id臋 i bez powodu w 艣rodku dnia pod prysznic - dla relaksu. No i w szkole jak by艂am - przez ten obrzydliwy kurz , kt贸ry si臋 tam unosi艂 :( Musia艂am brac prysznic po powrocie , bo si臋 czu艂am brudna i lep[i膮ca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to szczerze
rano bior臋 prysznic a wieczorem k膮piel zako艅czon膮 prysznicem. latem cz臋艣ciej. nawet, kiedy jestem baaaaardzo zm臋czona nie usn臋 bez wzi臋cia prysznica. za to niecodziennie myj臋 w艂osy a co drugi dzie艅. nie cierpi臋 my膰 w艂os贸w. brrr...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rano prysznic
no i potem intymne miejsce przed spotkaniem za kase z lask膮 z czaterii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to szczerze
nie codziennie. przepraszam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣lica dardanelska
Mia艂am tak膮 wsp贸艂lokatork臋 , kt贸ra sz艂a pod prysznic raz na dwa dni , a tak to si臋 tylko perfumowa艂a i z g艂owy. Z臋by te偶 nie zawsze rano my艂a - rano ubiera艂a si臋 , jad艂a co艣 NA T膭 BRUDN膭 PASZCZ臉K臉 pe艂n膮 bakterii fuj - i wychodzi艂a. Raz mia艂y艣my wyj艣膰 razem i ona zabiera torb臋 , to si臋 pytam , czy nie idzie jeszcze umy膰 z臋bh贸w (nie chcia艂am by膰 chamska , mysla艂am , 偶e nie chce , 偶ebym na ni膮 musia艂a czeka膰) , a ona : "nie b臋d臋 dzisiaj z nikim gada艂a , to nie musz臋 " :| bleeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TO ZALEZY
LATEM W UPA艁Y 2 RAZY A TAKTO RAZ DZIENNIE PRYSZNIC ,2RAZY W TYGONNIU MOCZE SIE W WANNIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TO ZALEZY
LATEM W UPA艁Y 2 RAZY A TAKTO RAZ DZIENNIE PRYSZNIC ,2RAZY W TYGONNIU MOCZE SIE W WANNIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TO ZALEZY

Udost臋pnij ten post

Jak kto艣 nie 艣mierdzi to nie widz臋 potrzeby by my膰 si臋 ile wlezie. Ja bior臋 prysznic dwa razy dziennie, ale rano si臋 tylko sp艂ukuj臋 wod膮, myd艂em myj臋 pachy i pachwiny. Jak mam okresy stresuj膮cej pracy to myj臋 si臋 cz臋艣ciej, bo odnosz臋 wra偶enie 偶e m贸j pot ma w贸wczas ostrzejszy zapach. Z nerw贸w? :D Ci膮g艂e mycie si臋 wcale zdrowe nie jest. sobi艣cie nie widz臋 powodu by KA呕DY musia艂 my膰 si臋 3 razy dziennie. Co innego ludzie kt贸rzy maj膮 ostry zapach potu i szybko czu膰 ich zapaszek. Aha, zauwa偶y艂am 偶e 艣mierdziuchy cz臋sto g臋sto wcale nie 艣mierdz膮 dlatego 偶e si臋 nie myj膮. Po prostu po myciu wk艂adaj膮 na siebie przepocone ciuchy. Mieszka艂am kiedy艣 w wakacje z kuzynk膮 kt贸ra mia艂a zwyczaj ubiera膰 ciuchy z poprzedniego dnia. W膮cha艂a je pod pachami i jak stwierdza艂a 偶e nic nie czu膰, to je wk艂ada艂a na siebie. No nie mia艂am sumienia jej powiedzie膰 偶e owszem, ona w艂asnego potu nie czuje, ale ja za to tak :( A my艂a si臋 zawsze przed p贸j艣ciem spa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nierazmisieniechce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nierazmisieniechce
naprawde ludzie przychodze pozno z pracy obrz膮dze dziecko i ca艂膮 reszte w domu i normalnie podam na pysk.Usypim w ubraniu,wstaje w nocy i spie dalej.RAno sie myje do pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nierazmisieniechce
euglena,popieram!masz racje,z ubraniami jest nie ciekawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do eugleny
za cz臋sto nie jest zdrowo i rozumiem, 偶e np. podmycie si臋 (tak jak ja robi臋) po ka偶dym skorzystaniu z toalety, bardziej szkodzi ni偶 pomaga, ale niedawno w kt贸ym艣 dzienniku by艂 reporta偶yk, w kt贸rym zaczepiano przechodni贸w, 偶eby zapyta膰 jak cz臋sto nalezy my膰 nogi. odpowiadali, 偶e tak raz na trzy dni. :D do za cz臋sto to im bardzo daleko.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bvcbcb
te偶 mam obsesj臋 co do mycia w艂os贸w codziennie. Wi臋c ja bior臋 przysnico/kompiel codziennie wiecz贸r a raczej w nocy , i rano jak wstaj臋 tez sie myj臋 ale nie bior臋 prysznica no bez przesady. 呕e te偶 macie na to czas tak w og贸le o kt贸rej Wy wstajecie. Bo za艂贸偶my, 偶e wstajecie rano (pewnie ko艂o 6) prysznic , ubieranie,malowanie, jedzenie i inne pierdo艂y typu toaleta , potem z pracy znowu prysznic, nicnierobienie i znowu prysznic. no ludzie! gdzie偶 3 razy dziennie ?? To chyba lekka przesada, ??? Ja rozumiem w lecie, jaki艣 taki orze藕wiaj膮cy w 艣rodku dnia, no ale nie w zimie czy co, chyba 偶e sie strasznie pocicie, to przeciez mozna sie umy膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stanis艂aw kurwisztyk
ja si臋 myje raz na miesi膮c a nie smierdze prawie wcale

Udost臋pnij ten post

a teraz przyk艂ad z zycia,s膮siedzi z m4 obok zawsze od 18-20 napuszczali wode(s艂ycha膰 przez sciane) do wanny i po oko艂o 2 godz. j膮 spuszczali,napuszczali t膮 wode tylko raz dziennie,codziennie,4 osoby w mieszkaniu.oble艣ne ale po roku kupili sobie nowego seata :|

Udost臋pnij ten post

a teraz przyk艂ad z zycia,s膮siedzi z m4 obok zawsze od 18-20 napuszczali wode(s艂ycha膰 przez sciane) do wanny i po oko艂o 2 godz. j膮 spuszczali,napuszczali t膮 wode tylko raz dziennie,codziennie,4 osoby w mieszkaniu.oble艣ne ale po roku kupili sobie nowego seata :|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w nosie bym mia艂a seata
ja mam czu膰 si臋 dobrze i by膰 szcz臋艣liwa codziennie a nie tylko w kwarta艂 od zakupu auta zanim si臋 zd膮偶臋 przywyczaic. gdybym mia艂a wej艣膰 do pop艂uczyn po moim ojcu to zrezygnowa艂abym z seata w zamian za komfort w艂asnej miednicy z czyst膮 ciep艂膮 wod膮. mojej kole偶ance matka kupi艂a toyot臋 na dwudzieste piate urodziny, ale nie pozwala ni膮 je藕dzi膰, bo paliwo drogie:o. to po kiego ch*** to kupili? do pupy z tak膮 oszcz臋dno艣ci膮.

Udost臋pnij ten post